Logitech G603 usb aktarıcı yok acil çözüm

burak aktaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Logitech G 603 um var , usb baglayıcım kayıp ,2 el aldıgım için faturam yok, Logitech firmasına sordum bluetoot ozelligi var usb alıcısı alarak kullanılır gibi seýler soyledi. Bilen varsa kullana bilirmiyim ve gecikme vb. Seyler olurmu cunku maus un lightspeed ozelligi var.??

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Dostum pek bilgim yok kullanabilir misin kullanamaz mısın ama başka da şansın yok gibi. Denemeden bilemezsin.

KS

burak aktaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bluetooth özelligi var olması gerek bencede dark buletooth 5.0 mini dongle usb alıcısı ni alacam sanırım denicem.

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Deneyin hocam başka şansınız yok. Çöpe atacak hâliniz de yok. Kötü olmuş kaybolması.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
G603 Bluetooth özelliği olan bir ürün iken Reddit'te yine de olumsuz yorumlar var kullanıcılarından. Oyun için önermemişler, bazı kullanıcılar deneyimleyip beğenmemiş bazıları ise bir süre hareket etmeyince uykuya geçtiğini dile getirmiş. Bizzat siz deneyimlemeden olumsuzluk yaşar mısınız emin değilim. Bulabilirseniz ödünç bir bluetooth aparat ile bir süre oyunda deneyin derim. Sorun yaşamazsanız en ucuz yöntem sanırım bu olur.

Başka şansınız da var:

Bağlantı konusunda kablosuz için yardımcı program: https://support.logi.com/hc/tr/articles/360025141574
Başka bir Logitech lightspeed özellikli farenin (belki arızalanmış farede çalışan alıcı duruyorsa letgo vb 2. el platformlarda aratın) USB alıcı bulursanız eşleştirmek için kullanabilirsiniz. Rehber video. Deneyimleme imkanınız olursa ondan sonra almanızı öneririm veya uzakta bir satıcı bulursanız param güvende vb yöntemler öneririm. Paranız boşa gitmesin.

Logitech Unifying bilgi için Logitech müşteri hizmetleri ile iletişime geçin ve oyunlarda lightspeed özelliğini bu alıcı destekliyor mu diye sorun. Bu alıcının fiyatı da az değilken istediğiniz deneyimi sunamazsa sanki yeni bir fare almak daha ucuza mal olacak gibi. Eğer çözüm olacaksa bile ürünün fiyatı yine de bana çok geldi.
Programı: https://support.logi.com/hc/en-us/articles/360025297913-Logitech-Unifying-Software

Logi bolt alıcısı tek başına 750 TL iken, öte yandan M650 fare ile birlikte yanında bolt alıcı da gelirken fiyatı 369 TL. Bu komik fiyatlandırma nasıl olmuş çok garip bir piyasamız var. Bunu önermek için yazmadım ancak Logitech dongle aratırken denk gelince şaşırdım ve paylaşayım dedim.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,239
Yanlış anlayacak bir şey yazmamışsınız. Doğru anladıysam uzun ve alternatifleri yazdığım için eleştirmişsiniz.
@KOCAEFE

Sen değil kardeşim konuyu açan arkadaş için söylemiştim ben arkadaşın, Mesej kısmına gir " Logitech G603 " soru konusu var. Hep gerçi benim hatam menjin atmadan soruyu soracak arkadaşa bodozlama yazdım..

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Öncelikle Bluetooth üzerinden o farenin performansını tam alamazsın. USB alıcılara nazaran çok daha gecikmeli bir bağlantı türü. Rekabetçi oyunlarda sorun yaşatır.

Aliekspreste satılıyor 200-300 civarı modellere ama hiç deneyen biri tanımıyorum. Eğer faren kablolu olarak da çalışıyorsa fareler için özel flex esnek kablolardan alıp o şekilde kullanmaya devam edebilirsin.

Eğer illa ki kablosuz olsun bluetooth olur diyorsan ve bilgisayarında bluetooth özelliği yoksa aşağıdaki şu ürün de sorununu çözecektir:

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
@KOCAEFE

Sen değil kardeşim konuyu açan arkadaş için söylemiştim ben arkadaşın, Mesej kısmına gir " Logitech G603 " soru konusu var. Hep gerçi benim hatam menjin atmadan soruyu soracak arkadaşa bodozlama yazdım..
Eleştiriye açık biri olduğum için sıkıntı yok benim için ama sizin mesajı çok yanlış anlamışım :ROFLMAO:

Konuyu açan arkadaş belki aradığı cevapları bulamadıysa güncelle butonu olmadığı için tekrar tekrar açmış olabilir. Forumdaki tek eksik diyebilirim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri