Logitech Gaming Software destekli fareler sorunsuz kullanılıyor mu?

wazzap12

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba;

G903- G900- G502 - G604. Bu farelerden herhangi bir birini almayı düşünüyorum, LGS desteği olması gerekli yazılımsal olarak onu kullanmam gerek, G HUB istediğim gibi makro ayarlamıyor ve alışamadım. Aktif şekilde dört mouseden birini kullanan arkadaşlarımız vardır, LGS yazılımı ile sorunsuz kullanabiliyorlar mı?

Ve G602 elimde mevcut tamir için bildiğiniz istanbul içi vs tamirci var mı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Açıkçası LGS desteği odaklı bir mouse ne onu araştırdım bu kısaltma ne hiç duymadığımdan dolayı ama sonuç bulamadım. LGS desteği nedir "Logitech Gaming Software" kısaltması mı? Eğer bundan bahsediyorsanız Logitech ürün gamının tamamı tek yazılıma Logitech G HUB yazılımına taşındı. Yani USB ile bağlanan her ürünü bu G HUB yazılımı ile tanınıyor ve ayar yapılabiliyor.

KS

wazzap12

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Açıkçası LGS desteği odaklı bir mouse ne onu araştırdım bu kısaltma ne hiç duymadığımdan dolayı ama sonuç bulamadım. LGS desteği nedir "Logitech Gaming Software" kısaltması mı? Eğer bundan bahsediyorsanız Logitech ürün gamının tamamı tek yazılıma Logitech G HUB yazılımına taşındı. Yani USB ile bağlanan her ürünü bu G HUB yazılımı ile tanınıyor ve ayar yapılabiliyor.

Evet, Logitech gaming software, üzerinden devam etmek istiyorum, edemezmiyim g502 lightspeed ve g903' veya g604' aldığımda çünkü g-hub makromu ayarlıyamıyorum onu tercih etmek istemiyorum LGS olarak devam edemezmiyim?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Logitech Gaming Software yazılımı 2018-10-08 tarihinde sonlandırıldı. Bu tarihten sonrasında çıkan hiçbir ürünü kullanamazsınız bu yazılım ile. G-HUB üzerinde makro nasıl ayarlayamıyorsunuz? Yazılım üzerinde eğer mouse destekliyorsa ayar yapılabiliyor çünkü.

KS

wazzap12

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Logitech Gaming Software yazılımı 2018-10-08 tarihinde sonlandırıldı. Bu tarihten sonrasında çıkan hiçbir ürünü kullanamazsınız bu yazılım ile. G-HUB üzerinde makro nasıl ayarlayamıyorsunuz? Yazılım üzerinde eğer mouse destekliyorsa ayar yapılabiliyor çünkü.

Anladım şöyle sorayım 

G903' Mouse' cıkış tarihi 2017 gibi gözüküyor araştırdığım kadarıyla bu mouse'yi LGS ile kullanabilirmiyim, veya G502 LightSpeed ve kablolu modelini?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri