Merhabalar, iyi günler. Hayatım boyunca hiç bir zaman yüksek bütçeli mouse satın almadım fakat bu sene kendimi aşacağım ve +1K'lık bir mouse satın alacağım. Almadan evvel de siz değerli ve bilgili ağabeylerime bir soru yöneltmek istiyorum. Sizce aşağıda ki mouselardan hangisini satın almalıyım ?
NOT: CS:GO, VALO, RAINBOW gibi oyunları olabilecek en hard seviyede ( global - radiant + full focus ) oynayıp hem hızlı, hem sakin bir şekilde kullanabileceğim bir mouse düşünüyorum.
NOT 2: Oyun tarzım çok farklı. Düşük sens ve yüksek senslere alışık olduğum için kendimi belli bir hassasiyette sınırlamıyorum. O yüzden ağır ve hafif mouse benim için sorun değil.
/ SteelSeries Rival 650
/ Logitech G G502 HERO/LIGHTSPEED ( FARK ETMEZ )
/ Razer Viper
Şimdiden bütün ağabeylerime teşekkür ediyorum.

NOT: CS:GO, VALO, RAINBOW gibi oyunları olabilecek en hard seviyede ( global - radiant + full focus ) oynayıp hem hızlı, hem sakin bir şekilde kullanabileceğim bir mouse düşünüyorum.
NOT 2: Oyun tarzım çok farklı. Düşük sens ve yüksek senslere alışık olduğum için kendimi belli bir hassasiyette sınırlamıyorum. O yüzden ağır ve hafif mouse benim için sorun değil.
/ SteelSeries Rival 650
/ Logitech G G502 HERO/LIGHTSPEED ( FARK ETMEZ )
/ Razer Viper
Şimdiden bütün ağabeylerime teşekkür ediyorum.