Soru Logitech Z407 Ekolayzer Önerisi?

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
202
Başlıktaki giriş seviye sistemi aldım. Baslar biraz yoğunmuş sanırım tizleri bastırıyormuş dizi film izlerken konuşmalar da ve müzikler de. Reddit'te falan ekolayzer ile birlikte ayar çekilince elle tutulur şekilde düzeliyormuş. Ekolayzer önerisi istiyorum. Dolby acess önerir misiniz? Yoksa daha iyi bir öneriniz varmı?

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
481
Ekolayzer için, çeşitli yazılımlar var, yalnız bazılarında dinlenen müzik türüne gör hazır ayarlı şablon olmayabiliyor.
Karmaşık ve prof. ayarlar
DeskFX Audio Enhancer Software

Daha basit, kullanımı kolay hazır şablonlar içerenlerden, benim de uzun süredir kullandığım:
FXsound: Kendi üzerinden mp3 veya video oynatmaz.
Youtube videoları tarayıcıdan izlemede etkilidir. Filmler pc üzerinden indirmeden online izlerken etkindir
https://www.fxsound.com/

AIMP for Windows
mp3 player türü bir yazılım. İyi bir yazılımdır. Kütüphanesi, indirdiğiniz mp3 vb kütüphaneye ekleme seçenekleri vb.

Yirmi bant grafik ekolayzer. ve hazır, müzik türüne göre ayarlanmış şablonları var.

VPN ile ulaşmak gerekiyor nedense.

Son düzenleme:
KS

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
202
Ekolayzer için, çeşitli yazılımlar var, yalnız bazılarında dinlenen müzik türüne gör hazır ayarlı şablon olmayabiliyor.
Karmaşık ve prof. ayarlar
DeskFX Audio Enhancer Software

Daha basit, kullanımı kolay hazır şablonlar içerenlerden, benim de uzun süredir kullandığım:
FXsound: Kendi üzerinden mp3 veya video oynatmaz.
Youtube videoları tarayıcıdan izlemede etkilidir. Filmler pc üzerinden indirmeden online izlerken etkindir
https://www.fxsound.com/

AIMP for Windows
mp3 player türü bir yazılım. İyi bir yazılımdır. Kütüphanesi, indirdiğiniz mp3 vb kütüphaneye ekleme seçenekleri vb.

Yirmi bant grafik ekolayzer. ve hazır, müzik türüne göre ayarlanmış şablonları var.

VPN ile ulaşmak gerekiyor nedense.
Tavsiyelerinizi ekran görüntüsü aldım hocam bakacağım. Peki Dolby Acess hakkında bir görüşünüz varmı satın aldım pc de bulunuyor şuan sistem daha elime ulaşmadı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri