Hayır ekran kartı ve işlemci kullanımları da %30 u geçmiyor zorlanmıyor yani FPS değerleri normalmi sizceAnlık olarak düşüyor değil mi?
bendede sadece lolde oluyor bu 80 fps alırken oyun sonlarına doğru 45 55 fpslere düşüyor öyle devam ediyor lol bozuk benceEkran kartım rx 6700 işlemcim r5 5500
Lolde oyun başladığında 300lerde FPS alırken minyonlar falan doğduktan sonra 150 ye düşüyor en yüksek ayarlarda normalmidir
Lolun sorunu o ya bendede öyle 60 la başlayıp 30 ile kapatıyorum maçıEkran kartım rx 6700 işlemcim r5 5500
Lolde oyun başladığında 300lerde FPS alırken minyonlar falan doğduktan sonra 150 ye düşüyor en yüksek ayarlarda normalmidir
FPS arttırma ayarlarını yapın. Unlost fps arttırma son videosunu izleyin ve yapın. Emin olun fps çok artacak. Bilgisayarı almışken neden tam pefromans kullanmayalım ki. Ayarları yaptıktan sonra fps kaç olduğunu söyleyin insanlar bilgilensin.Ekran kartım rx 6700 işlemcim r5 5500