LoL ping Sorunu

Theredor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle Merhaba, ( Konu yanlış yerdeyse moderatöre doğru yere almasını rica ediyorum )

Başlıkta Belirttiğim gibi lolde ping sorunum var millet 50 sabit ping ile oynarken benim 76 - 90 arasıydı buna razıydım tamam sorun yoktu ama son 3 - 4 aydır pingim 76 dan bazen 130 - 220 gibi civarlara geliyor bazen 5k bile görür oldum çözüm aramaya başladım pingim 130 ' dan yüksek bir değere çıkınca modeme reset atoyorum pingim 76 sabitleniyor 1 ay sonra tekrar çıkıyor (TTNET KULLANIYORUM) dün yine oldu 190 - 320 arası sabitlendi inmiyor modeme reset attım bu sefer işe yaramadı arka planda çalışan uygulama program yok görev yoneticisinden de işlemlerden bakıp kapatıyorum telefonun wifi bağlantısını da kapatıyorum interneti benden başka kullanan da yok ama nedense millet 50 - 60 arası oynarken ben 320 lerde oynuyorum nedir bunun çaresi hocalar cevaplarsanız sevinirim...

E

expert

Guest
Wifi ile değil kablo ile bağlayın
Sabit ip verip dns ayarlarını ttnet dnslerini girin
Ttnet dns
195.175.39.39
195.175.39.40

KS

Theredor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yaptıklarınızı denedim laptopumun wifi sini kapattım modem arayüzünden de wifi yi kapatıp kablo yolu ile girdim verdiğiniz dnsleri de girdim kaydettim ufak bi düşüş oldu 160 ping yerine 120 ye indi bende araştırırken reklam gibi olmasın ama wtfast diye bi program buldum 30 gün deneme sürümü var indirdim kayıt oldum giriş yapıp league of legendsi seçip oyunu açtım denemek için oyun oluşturdum şuan sabit 45 pingim var :) güzel programmış baya

E

expert

Guest
Aslında dene eğer işe yarıyor ise bana özelden yaz bunun hakkında detaylı araştırma yapıp yayınlarız

KS

Theredor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Leandro Markos' Alıntı:
Dostum Wtfast 3.parti yazılımdır haberin olsun. Farkedilirsen ban yersin oyundan.

aa evet 3. parti yazılım yassaktı saten 1 el özel oluşturdum 64 sabit oldu çıktım normal game girdim 125 sabit oldu hatırlattığın için saol

Beyler Özel oyun oluşturup deneyince 64 gösteriyor normal oyun girince 125 gösteriyor oyun içinden sordum herkeste aynı sorun varmış son gelen yamayla veya patch ile oyunda acaip bi drop + ping + oyun çökmesi gibi durumlar var oynanmıyor programda işe yaramayı bıraktı

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Ben WTF kullanan biri olarak online oyunlarda açıkcası ban etkisi yaratacağını düşünmüyorum. Sadece sizin bağlantınızı rahatlatan ping düşüren bir program diğer hiçbir şeye etkisi yok. Ki profosyonel oyunculara msi gibi firmalar lisansıyla veriyorlar bu programı. He wtf ile girmiş bir şekilde illegal girişimde bulunulmuştur adam hile yaptım demez wtf den ban yedim der o ayrı. Bizim insanımız biraz eksik o konuda burada da görüyoruz adam burda küfür kıyamet, uyarıyoruz defalarca sonunda da banlıyoruz egoist oluyorz :D Bizim insanımız nedense hep hatasız hep karşısındaki bişey yapar :D

Oyundaki pingler hemen hemen her online oyunda bakım sonrası bir alt üst oluyor çok saçma aslında ama oturur yerine dert etmeyin

KS

Theredor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yok yani benim anlamadığım şu neden ben 76 dan aşşa inemiyorum ? acaba ttnet kısıtlama mı yapıyor diye düşündüm çünkü oyun içerisinde sorduklarımın % 40 ı 80 pingle oynadığını bazıları 120 ping ile oynadığını söyledi geri kalan % 60 ise 35 - 50 arası ping aldığını söyledi sanırım bu pingi düşük olanlar süperonline kullanıyor ttnet te ne zaman kota bitse ping 3 kat artıyor youtubede 144p bile zorla açıyor kimseye de tavsiye etmem tahattüt süresimi ne o bitsin bittiği gün süperonline ' a geçicem..

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri