LoL Ulti Atamıyorum (Genellikle)

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Oyuna yeni başladım sayılır. Yetenekleri kullanırken harfine basıp sonra rakibe basıyorum ama bazen kullanmıyor. R basıp rakipte belki 7-8 kere spamlıyorum ama ulti kullanılmıyor ve ölüyorum. Yanlış yaptığım bir şey mi var ? Sağ tık sol tık fark ediyor mu ?

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Oyuna yeni başladım sayılır. Yetenekleri kullanırken harfine basıp sonra rakibe basıyorum ama bazen kullanmıyor. R basıp rakipte belki 7-8 kere spamlıyorum ama ulti kullanılmıyor ve ölüyorum. Yanlış yaptığım bir şey mi var ? Sağ tık sol tık fark ediyor mu ?
Ultiye göre değişir. Kimi alan, kimi yere göre, kimi de yöne atar ve değişir. R üstüne gelince ulti alanı varsa gösterir.

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Mesela Darius yada Mordekaiser ile rakip alanın içindeyken R ile sol tıkı 4-5 kere spamlıyorum ilk seferlerde hiç kullanmıyor ve sona doğru atıyor , bazen ise hiç kullanmıyor ve ölüyorum. Yanlış yaptığım bir şey olmalı.

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Mesela Darius yada Mordekaiser ile rakip alanın içindeyken R ile sol tıkı 4-5 kere spamlıyorum ilk seferlerde hiç kullanmıyor ve sona doğru atıyor , bazen ise hiç kullanmıyor ve ölüyorum. Yanlış yaptığım bir şey olmalı.
knk oyunu sil başlama öle bir hata yapma

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Tuş ataması direkt bas değilde seçtikten sonra tıklamalı olabilir. Deneme bölümünde bakıp ayarları deneyin. Darius ulti seçip adama tıklamanız lazım mesela.

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
knk oyunu sil başlama öle bir hata yapma
Normalde çok kez yükleyip sevemediğimden sildim ama arkadaşlarım hep onu oynuyor kafeye gidince tek kalıyorum mecbur öğrenmem gerek.
Tuş ataması direkt bas değilde seçtikten sonra tıklamalı olabilir. Deneme bölümünde bakıp ayarları deneyin. Darius ulti seçip adama tıklamanız lazım mesela.
Bu bahsettiğiniz oyun ayarlarından değişebiliyor mu ? Az önce ki maçta rakibe tıklamama rağmen kullanamamıştım.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Bu bahsettiğiniz oyun ayarlarından değişebiliyor mu ? Az önce ki maçta rakibe tıklamama rağmen kullanamamıştım.
Oyuna epeydir girmedim arkadaşta denemek için girdiğimde hala vardı. Ayarlar içerisinde tuşlarla ilgili kısım vardı. Direkt bas gibi bir şeydi. Değişmediyse onu yaparsanız direkt skill kullanacaktır. Birde oyun esnasında pinge bakın belki bağlantıdan kaynaklanıyordur.

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Normalde çok kez yükleyip sevemediğimden sildim ama arkadaşlarım hep onu oynuyor kafeye gidince tek kalıyorum mecbur öğrenmem gerek.

knk oyunu iyi oynayan az izlenen irisini bul onla sohbet et izle ölede öğrenirsin veya arkadaşlarım var diyosun onlardan yadım iste

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Oyuna epeydir girmedim arkadaşta denemek için girdiğimde hala vardı. Ayarlar içerisinde tuşlarla ilgili kısım vardı. Direkt bas gibi bir şeydi. Değişmediyse onu yaparsanız direkt skill kullanacaktır. Birde oyun esnasında pinge bakın belki bağlantıdan kaynaklanıyordur.
Ping tarafında sıkıntı yokken yaşıyorum hocam.
knk oyunu iyi oynayan az izlenen irisini bul onla sohbet et izle ölede öğrenirsin veya arkadaşlarım var diyosun onlardan yadım iste
Biraz video izledim ama yetenek kullanma işi bende sıkıntı oluyor ve çok karakter var.
Hocam bana ayarlardaki ilk açılan yerin fotoğrafını atar mısın kısayol olan.
Burası mı ?
1673724984410.png

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Ben oynamaya başladıktan çok sonra Türkiye server açıldı. Avrupa'dan Türkiye'ye arkadaşların zoruyla beraber geldikten sonra bıraktım. Lol oynamak sinir yapabiliyor hele de Türkiye serverda oynarsanız. Yol yakınken bırakmanızı öneririm.

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Sorun çözüldü hocam sağolun. Birde şu 45 FPS probleminin çözümü var mı ? Ama kökünden çözüm olmalı. Sürekli ESC basıp ayarlıyorum 45 FPS çok kötü oluyor.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Sorun çözüldü hocam sağolun. Birde şu 45 FPS probleminin çözümü var mı ? Ama kökünden çözüm olmalı. Sürekli ESC basıp ayarlıyorum 45 FPS çok kötü oluyor.
Normalde bir kere ayarladıktan sonra düzelmesi gerekmekte çözünürlüğü olduğu ayar kısmının görselini paylaşır mısın ?

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
1673727876913.png

Normalde 120FPS sınırlama ve kenar yumuşatma açık ama 45FPS takıldığı için dikey eşitlemeyi açtım. Şimdi yine 45 oluyor geri kapatıyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri