Lolde Fps Drop Sorunu

qweqweasdasd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
birkaç gün önce kule tipi soğutucumu sıvı soğutma ile değiştirdim ve bilgisayarımda işlemcim ısınıyordu ve lolde normalde sabit 240 fps alırken şu an 150lere kadar düşüyor termal macun yeniledim ve işlemci ısısı 44 dereceye düştü ancak loldeki fps drop sorunum halen devam ediyor nedeni ne olabilir
işlemci: ryzen7 7700
sıvı soğutma: thermalright aqua elite 240mm v3
ekran kartı 4060ti

Furylânders

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İşlemciyi kısıtlayan bir şeyler var sanırım. Sorun donanımsal gibi geliyor. Sıvı soğutmayı düzgün bir şekilde taktığınızdan emin olun. Her türlü ayarı da kontrol edin.

KS

qweqweasdasd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam sıvı soğutmanın montajında bi hata yaptığımı düşünmüyorum pompa fanı pump fane radyatör fanları cpu fane bağlı her şey düzgün çalışıyor görünüyor dün işlemcim boşta 60 derecelerdeyken macun yenilediğimde düştü ancak sorun halen devam ediyor ayrıca ayarlardan fps kısıtlamayı sınırsız yaptığımda 900fpsleri görüyorum nvidiadan fpsi kısıtlayıp sınırsıza aldığımda 200lere düşüyor sorun oyunla alakalı olabilir mi acaba

Furylânders

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
hocam sıvı soğutmanın montajında bi hata yaptığımı düşünmüyorum pompa fanı pump fane radyatör fanları cpu fane bağlı her şey düzgün çalışıyor görünüyor dün işlemcim boşta 60 derecelerdeyken macun yenilediğimde düştü ancak sorun halen devam ediyor ayrıca ayarlardan fps kısıtlamayı sınırsız yaptığımda 900fpsleri görüyorum nvidiadan fpsi kısıtlayıp sınırsıza aldığımda 200lere düşüyor sorun oyunla alakalı olabilir mi acaba
Oyundan dolayı da olabilir yazılımsal bir sorun da olabilir. İsterseniz Riot Destek'e bilet açıp durumu izah edin.

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
nvidia experiencende optimum yapın ayarları

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri