Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben öyle şeylere bakmıyorum 1 2 gün 50 fps alıyodum sonra 25 30 fps ye düştü o yüzden soruyorum alsam bir işlevi olurmu bide o sıcaklık değerlerini nasıl görücem
msi afterburner açtım ama bişey olmadı çalışmadı oyuna girincemi çalışıyor
ben msi kendi sitesinden indirmedim indirme yeri yoktu link atarmısın sana zahmet
Eğer sorunun gerçekten sıcaklıksa bir kaç önerim var ben uzun zamandır laptop kullandığım için yaz ayları oyun oynayamazdım.Laptopum kapanırdı
Sorunu şu şekilde çözdüm;
Önce laptopu bir temizle yada temizlettir 10 liraya yapıyorlar cidden faydası var
fps sorunları için termal macunu kesinlikle yenilet 10 15 lira
Sonra iyi bir laptop soğutu al ama bunu için 100 200 lira vermen gerek yok ortala birşey yeterli
Ve en sorunu çözecek olan şey piyasada vakumlu laptop soğutucu diye satılıyor bundan bir adet edin laptop soğutu ve bu soğutucuyu senkronize ikisini birlikte kullan laptop buz gibi olucak
Bana güzel 100 tllik soğutucu önerirmisin bide bilgisayar 3 aylık gebzede milli eğitim bakanlığı dağıtıyor yinede temizletip termal macun değiştireyimi bide soğutu öberin varsa link atarmısın