Yardım Low Profil Klavyem Için Blue Switch Arıyorum

YunusEmre40

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhaba Redragon Horus K618 Düşük profil mekanik klavye aldım klavye Red Switch olduğu için sesi tatmin etmiyor kalvyeme uygun blue Switch satın almak istiyorum nasıl bulabilirim

Son düzenleme:

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Merhaba Redragon Horus K618 Düşük profil mekanik klavye aldım Red Switch olduğu için sesi tatmin etmiyor blue Switch satın almak istiyorum nasıl bulabilirim
mekanik değil ama iyidir bu

KS

YunusEmre40

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
mekanik değil ama iyidir bu
üstadım yanlış anladın veya ben yanlış anlattım kendimi klavyeyi aldımda switchlerini değiştirmek istiyorum

KS

YunusEmre40

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

Ekli dosyalar

• 37666a9c-b9cf-40ba-9b67-c49c9636a80b.jpeg
    37666a9c-b9cf-40ba-9b67-c49c9636a80b.jpeg
    64.3 KB · Görüntüleme: 9

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
KS

YunusEmre40

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
mesela yada sahibinden gibi 2.el sitelere bakabilirsin
anladım ama linkteki ürün normal blue switch benim klavyem low profil yani https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09WYJXKMH/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A218NWGJADC6BI&psc=1 bu üründen olması lazım

yinede çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
anladım ama linkteki ürün normal blue switch benim klavyem low profil yani https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09WYJXKMH/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A218NWGJADC6BI&psc=1 bu üründen olması lazım

yinede çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için
buna ne dersin? Pahalı biraz ama illa switch değişeceksen alınabilir.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
767
hocam ıkıncı ele baktım bulamadım sıfırda dedıgın gıbı klavyenın parasına yakın senın ıs anlayacagın ımkansıza yakın. aklıma bır tek sahıbınden de low profıl hotswap switch satan klavyelere yazıp swiptchlerı satar mısın dıye sormak geliyor.
Merhaba Redragon Horus K618 Düşük profil mekanik klavye aldım klavye Red Switch olduğu için sesi tatmin etmiyor kalvyeme uygun blue Switch satın almak istiyorum nasıl bulabilirim

KS

YunusEmre40

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
hocam ıkıncı ele baktım bulamadım sıfırda dedıgın gıbı klavyenın parasına yakın senın ıs anlayacagın ımkansıza yakın. aklıma bır tek sahıbınden de low profıl hotswap switch satan klavyelere yazıp swiptchlerı satar mısın dıye sormak geliyor.
Zahmetine minnettarım kardeşim teşekkür ederim sakuranın attığı ikinci linkdeki nasıl aceba sipariş versem elime ulaşır mı sence onu inceliyordum bende

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
499
Düşük profil, ayrıca Redragon Horus K618 ile uyumluluk devreye girecektir
Düşük profil bulmak zaten zor, birde malesef bu uyumluluk faktörü var.

Reddit te rastladım bu uyumluluk konusuna:

''Red Dragon ile iletişime geçtim ve OUTEMU düşük profilli anahtar anahtarlarını kullandığını söylediler.'' (Bu paylaşılan bir yazı)

İki konu ve yazı var switchlerle ilgili alıp takanlar, öneriler vb.
OUTEMU düşük profilli anahtar Aliexpress belki olabilir. Yine de fiyat yüksek gelecektir.

Siz ayrıca tuş kapağını çıkarıp takılı olanlarla karşılaştırabilirseniz. Hangi tür low profile uyumlu daha rahat anlaşılabilinir.

Konular bunlar ilk konuda başka alternatif uyumlu kolay bulunan da olabilir. İncelemeniz lazım.

KS

YunusEmre40

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

''Red Dragon ile iletişime geçtim ve OUTEMU düşük profilli anahtar anahtarlarını kullandığını söylediler.'' (Bu paylaşılan bir yazı)

OUTEMU düşük profilli anahtar Aliexpress belki olabilir. Yine de fiyat yüksek gelecektir.

Siz ayrıca tuş kapağını çıkarıp takılı olanlarla karşılaştırabilirseniz. Hangi tür low profile uyumlu daha rahat anlaşılabilinir.

Konular bunlar ilk konuda başka alternatif uyumlu kolay bulunan da olabilir. İncelemeniz lazım.

Outemunun sitesinden versek gelir mi aceba

Temuda da mevcut aynı marka ama mavi değil

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
499
Outemu o fiyat yazan yukarıdaki:
Sizde %100 klavye var, 104 tuşlu bu yüzden 110 switch gerekecek.
Bu da 25 dolar fiyatlı. Buna kargo ücreti alacak mı. (Kargo ücreti alırsa gümrüğe takılılabilir)
Hadi en iyi ihtimal kargo ücretsiz olsun Avrupa dışından gelirse %60 vergi binecek
1400 TL leri aşar en iyi ihtimalle çok yüksek fiyatlar

TEMU YA bakın ayrıca bu vatandaşların Aliexpress te mağazaları varmış, oradan da bakın.

Sahuraka hocanın bulduğunu da bakın, araştırın.
En makul fiyatlı olabilecek paladaddy arkadaşın önerdiği yöntem. Orada bulabilirseniz en makul fiyata gelebilir.

------------------------------------------

Kritik olan o ilk verdiğim Reddit linkindeki deneyimler ve paylaşımlar. Orada kim, uyumlu olarak hangisini takmış kolay bulmuş ve paylaşmış.
Buna dikkat etmeniz lazım. Aksi takdirde uyumlu çıkmazlarsa paranızın yanma ihtimali olacaktır.

KS

YunusEmre40

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Outemu o fiyat yazan yukarıdaki:
Sizde %100 klavye var, 104 tuşlu bu yüzden 110 switch gerekecek.
Bu da 25 dolar fiyatlı. Buna kargo ücreti alacak mı. (Kargo ücreti alırsa gümrüğe takılılabilir)
Hadi en iyi ihtimal kargo ücretsiz olsun Avrupa dışından gelirse %60 vergi binecek
1400 TL leri aşar en iyi ihtimalle çok yüksek fiyatlar

TEMU YA bakın ayrıca bu vatandaşların Aliexpress te mağazaları varmış, oradan da bakın.

Sahuraka hocanın bulduğunu da bakın, araştırın.
En makul fiyatlı olabilecek paladaddy arkadaşın önerdiği yöntem. Orada bulabilirseniz en makul fiyata gelebilir.

------------------------------------------

Kritik olan o ilk verdiğim Reddit linkindeki deneyimler ve paylaşımlar. Orada kim, uyumlu olarak hangisini takmış kolay bulmuş ve paylaşmış.
Buna dikkat etmeniz lazım. Aksi takdirde uyumlu çıkmazlarsa paranızın yanma ihtimali olacaktır.
Aynen onları evde detaylı bir şekilde incelemem gerek

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
767
Zahmetine minnettarım kardeşim teşekkür ederim sakuranın attığı ikinci linkdeki nasıl aceba sipariş versem elime ulaşır mı sence onu inceliyordum bende
rica ederim alınır alınmaz ona yorum yapamam fakat ben olsam ilk önce bir yazar şansımı denerdim belki şehrinizden birisi switchler için takasa bile açık olur. sonucta insanlar red switchi daha cok tercih ediyor.

KS

YunusEmre40

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri