Yardım Lütfen Bilenler Cevaplasın Acil Yardıma Ihtiyacım Var

M3C4Z

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
üniversite öğrencisiyim grafik tasarım okuyorum (2 yıllık) adobe illustrator programını kullanıyoruz tablet almayı düşündüm hem çizim açısından hemde F/P olur diye düşünmüştüm ama bu tablet bu programı kaldırırmı ve ya bu tablette bu programı yükleyebileceğim platform varmı bilmiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler

tablet linki : https://consumer.huawei.com/tr/tabl...gn=akakcekampanyalifiyat&utm_medium=affiliate

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Grafik tasarımı okudum bende, çok güzel bölüm ve eğlenceli gerçekten Huion Kamvas Pro 16 var. Eğer fiyat olarak yüksek geldiyse Huion Kamvas Pro 12 ve 13 serilerine de baka bilirsin.

KS

M3C4Z

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Grafik tasarımı okudum bende, çok güzel bölüm ve eğlenceli gerçekten Huion Kamvas Pro 16 var. Eğer fiyat olarak yüksek geldiyse Huion Kamvas Pro 12 ve 13 serilerine de baka bilirsin.
yani çizim tableti odaklı değilde günlük işlerimide halletmek içinde normal bir tablette istiyorum açıkçası bu linkini bıraktığım tablette dediğim programı kaldırırmı ve ya yükleyebilirmiyim bide 2 yıllık okuduğum için çizim değilde tasarım odaklı gidiyorlar sanırım bu programı kullandıklarına göre

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
yani çizim tableti odaklı değilde günlük işlerimide halletmek içinde normal bir tablette istiyorum açıkçası bu tablette dediğim programı kaldırırmı ve ya yükleyebilirmiyim
Haa özür dilerim, kardeşim. Grafik tasarımı okuyorum deyince, bir de tablet önerisi yazınca ben direk Grafik tabanlı bir tablet önerdim. Linke bakayım araştırıp hemen yazıyorum..

KS

M3C4Z

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Haa özür dilerim, kardeşim. Grafik tasarımı okuyorum deyince, bir de tablet önerisi yazınca ben direk Grafik tabanlı bir tablet önerdim. Linke bakayım araştırıp hemen yazıyorum..
bütçemde max 11 k abi onu belirtmeyi unutmuşum

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
bütçemde max 11 k abi onu belirtmeyi unutmuşum
Tasarım okudun için evet doğru genelde çizim tabanlı gidiyorlar. Galaxy Tab S7'de alabilirsin hem gündelik hayata kullana bilirsin hem de çizim tabanda'da kullanman mümkündür. Ama tabi HUAWEI MatePad 11'de alına bilirmiş herhangi bir sorun gözükmüyor onda da.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri