Lütfen USB Sürücüsü içine bir disk yerleştirin hatası

Turan Erdem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba uzun bir aradan sonra tekrar burada konu açıyorum. Kingston bir USB'ye sahibim. Bugün aygıt yöneticisinde belleği seçip güncelleştir'e bastım ve "Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara" seçeneğine bastım. Ardından "Bilgisayarımdaki kullanılabılır sürücülerin bir listesinden seçmeme izin ver" seçeneğine girdim. Ve bana "Disk Sürücüsü" seçmemi önerdi seçtim ve bilgisayarı yeniden başlattım. Açıldığında usbye erişimim kesildi ve böyle oldu: [font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]https://hizliresim.com/tHXGM2[/font][/SIZE]
Sahip olduğum usb: Kingston DTIG4 32GB (Kırmızı)
USB hala Aygıt Yöneticisi'nde gözüküyor fakat Disk Yönetimi'nde gözükmüyor. Lütfen bana yardım edin.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Diskinizi sistemden aygıt yöneticisinden kaldırıp sökün sonra tekrar takın tekrar kurulsun. İşe yaramaz ise birkaç MSDOS kodu ile müdehale etmek gerekebilir ama onu siz yapamazsınız biraz karışık iş. Bana facebook üzerinden ulaşın hallederiz bu işe yaramaz ise.

emirhan23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Disk yönetimi üzerinden y[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]eniden boyutlandırıp biçimlendirerek[/font] deneyebilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri