lütfen yardım 3 gündür uğraşıyorum acilll

oziman06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamın aleyküm öncelikle pc özellikleri : gtx 750 ti 4 gb ekran kartı 16 gb ram i5 2300 @ 2.80ghz işlemci  arkadaşlar ben ikinci el pc aldım yeni adamın evindeyken oyun oynadım bilmem napdım denedim yani herşeyi sıkıntı yoktu eve getirmeden direk bi abimize ssd taktırdım 60 gb lik sadece windows u yükledi içine anca zaten her neyse sorunum şu online oyun oynarken sıkıntı yaşamıyorum lol pubg mobile pubg felan oynadım hiç kapanmadı pc ama normal pes 2018 oynuyorum en fazla 1 maç 2. maça kapanıyor bilgisayar ve bir kaç saniye sonra yeniden açılıyor mavi ekran felan yok direk kapanıyor sonra sniper ghost 2 de 2 adım atıyorum kapanıyor dedim heralde pc gereksinimleri karşılamıyor rise of nations yükledim onda bile kapandı lütfen yardım edin.. youtube den bu güç seçeneklerini gördüm işlemci güç yönetimini düşürdüm olmadı cpu gpu ısıları normal program indirip baktım pes oynarken 42 cpu ısısı driver güncellemelerinden yapar dediler güncelledim yine olmadı bana yardım edecek arkadaş yok mu allah rızası için ha bide saatlerce lol oynadım kapanmamıştı 2. gün yine saatlerce oynadım sadece 1 kere kapandı online oyunlardada kapanıyo ama normal oyunlardaki gibi değil

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri