Lütfen Yardım Edin Delircem Artik

utkuAA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
13
oyuna girdim ekran kartından oyundayken dızzzzzzz diye bi ses geliyo devamlı ama arada o ses kesilişyo ya da azalıyo gibi oluyo ve bu sırada da ekran kartı kullanımı dusuyo buna baglı olarak fps drop yiyom sorunumuz kesin olarak bu bunu nasıl cozecegiz ayrıca bunun aynısı oyun oynarken de oluyo ve asla cozemiyorum cıldırcam artık oyunlardan keyif alamıyorum bundan dolayı

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
459
Kasayı komple bakıma gönderin Psu dahil bütün donanıma test yapsınlar. Donanım parçaları sağlamsa ekran kartına bakım yaptırın termal ped fan temizliği vs, işlemci ve soğutucunun da bakımlarını yaptırıp kullanmaya devam edersin.

KS

utkuAA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
13
Kasayı komple bakıma gönderin Psu dahil bütün donanıma test yapsınlar. Donanım parçaları sağlamsa ekran kartına bakım yaptırın termal ped fan temizliği vs, işlemci ve soğutucunun da bakımlarını yaptırıp kullanmaya devam edersin.
nereye gönderebilirim bilgin var mı ben bilmiyorum da

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
459
Bulunduğun bölgede yokmu bilgisayarcı ya da sistemi aldığın yer ile iletişime geçip bilgi al. Onun dışında nette popüler olan tamirciler var onlar da iletişme geçebilirsin instagram sayfalarında falan.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri