Lütfen yardım edin pikseller çok rahatsız ediyor...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sorunu tam anlayamadım monitörünüzde pixel belirginliği sorunu mu var. Bu sorun hep mi vardı sonradan mı oldu resimde bir pixelleşme görünüyor yayılmış genel olarak ama bu yeni olmadıysa monitörden kaynaklı olabilir. Monitör özelikleriniz nedir? Kaç inç kaç pixel vs. detaylarını yazın marka modelini yazın ve garantisi duruyor mu bunu yazın.

KS

emirhan809122

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sorunu tam anlayamadım monitörünüzde pixel belirginliği sorunu mu var. Bu sorun hep mi vardı sonradan mı oldu resimde bir pixelleşme görünüyor yayılmış genel olarak ama bu yeni olmadıysa monitörden kaynaklı olabilir. Monitör özelikleriniz nedir? Kaç inç kaç pixel vs. detaylarını yazın marka modelini yazın ve garantisi duruyor mu bunu yazın.

Monitör daha yeni değiştirdim ekranda gözüktüğü gibi pixel yayılması var galiba ama bu görüntü çok rahatsız ediyor monitörle alakası olduğunu düşünmüyorum daha yeni monitör değiştirdim ve hala aynı sıkıntı var.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Önceki monitörde aynı sorun var mıydı? Yeni monitörü taktıktan sonra ekran çözünürlüğünü kontrol ettin mi doğru çözünürlükte misin ve ölçeklemen 100% 'mü kontrol et. Ayrıca ekran kartın ile monitör arasında bağlantı kablosu olarak ne kullanıyorsun dönüştürücü vs. varsa oda sorunlu olabilir yada kullandığın kablo eski ise oda sorunlu olabilir. Monitör ayarlarını menülerinden sıfırlamayı dene ve ölçekleme vs. gibi bir ayar varsa onuda 100% konuma al. Ekran kartı sürücünü güncel tut ve zaten güncel ise sürücüyü Display Driver Uninstaller yazılımını indirip sistemi Güvenli modda başlatıp bu yazılım ile ekran kartı sürücünü kaldır ve sistem normal başlayınca güncel sürücüyü tekrar indirip kur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri