m.2 kalitesi

B A R O X

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
herkese merhaba bu ürüne denk geldim hakkında iyi yorumlar var almayı düşünüorum diğerlerine göre ucuz ben oyun için ufak tefek işlemler için kullanacağım sadece maksat hdd den yüksek bir kopyalama ve oyun hızı falan ayrıca bunu C sistem yapabiliyormuşum doğru mu bu formatsız ?

anakartım msi b460M-A PRO

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Aslında sürekli kötüleniyor ama üst seviye bir iş yapmayacaksınız ve fiyatı da uygun. C sistem derken ne demek istediğinizi anlamadım ama alınabilir diye düşünüyorum.

KS

B A R O X

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Aslında sürekli kötüleniyor ama üst seviye bir iş yapmayacaksınız ve fiyatı da uygun. C sistem derken ne demek istediğinizi anlamadım ama alınabilir diye düşünüyorum.
ben dosya kopyalıyorum oda 100 gb maksimun oyun oynuyorum call of duty serileri sadece çok nadir valorant baska bişey yaptığım yok bazı insanlar marka takılıp direk önyargıda yapıyor olabilir :D C demek istediğim formatsız bir şekilde sistem C yapmak istiyorum benim şuanki c sistem hdd çünkü

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
JD SSD'ler için pek iyi şeyler duymadım bugüne kadar. O yüzden iyidir kötüdür diyemeyeceğim ama tavsiye edeceğim bir ürün değil.

HDD'yi SSD'ye klonlama işleminden bahsediyorsunuz sanırım:

Bu video işinizi görebilir, görmezse de yapacağınız arama: DİSK KLONLAMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

KS

B A R O X

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
JD SSD'ler için pek iyi şeyler duymadım bugüne kadar. O yüzden iyidir kötüdür diyemeyeceğim ama tavsiye edeceğim bir ürün değil.

HDD'yi SSD'ye klonlama işleminden bahsediyorsunuz sanırım:

Bu video işinizi görebilir, görmezse de yapacağınız arama: DİSK KLONLAMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?
evet bu teşekkürler. sitede 50 olumlu yorum var anlaşmalı değilse yorumlara göre alınır birşey ben 10 yıldır hdd kullanıyorum bir kaç adet bir problemini görmedim çok yormadım çünkü bunuda yormayacağım eğer kendisi sıkıntılı değilse

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
evet bu teşekkürler. sitede 50 olumlu yorum var anlaşmalı değilse yorumlara göre alınır birşey ben 10 yıldır hdd kullanıyorum bir kaç adet bir problemini görmedim çok yormadım çünkü bunuda yormayacağım eğer kendisi sıkıntılı değilse
Ben JD SSD'lerde, birden kapanma ve açılmama şikayetini çok duydum. İyice araştırın derim.

Şimdiden hayırlı olsun, iyi forumlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri