m.2 ssd için tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

melihdursunhd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
SX6000 serisi eski bir seri ve M.2 performans pek iyi değil. Size 500 GB Kingston A2000 modelini öneririm.

bütçemi biraz aşıyor ama alıcam peki ya şu m.2 ssd lerin bozulması diye bi video görmüştüm bana yalan gibi geldi sizce ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bozulması derken? M.2 veya SATA SSD veya HDD fark etmez her diskin kağıt üzerinde bir ömrü olur SSD disklerde bu ömür çok daha fazladır. Yani pek takılmayın bu olaya. Size önerdiğim SSD kağıt üzerinde 300 TBW yazım ömrüne sahip ki buda 5 yıl garantili bu diski 5 yıl boyunca her gün diske 165 GB veri yazabilirsiniz demek oluyor ki bir kullanıcı her gün bu kadar veri yazamaz diske. Günlük en fazla 50 GB veri yazarsınız diske oda sizi 15 yıl götürür demek oluyor. Disk arızalana dek kullanırsınız sorun yok içiniz rahat olsun.

KS

melihdursunhd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bozulması derken? M.2 veya SATA SSD veya HDD fark etmez her diskin kağıt üzerinde bir ömrü olur SSD disklerde bu ömür çok daha fazladır. Yani pek takılmayın bu olaya. Size önerdiğim SSD kağıt üzerinde 300 TBW yazım ömrüne sahip ki buda 5 yıl garantili bu diski 5 yıl boyunca her gün diske 165 GB veri yazabilirsiniz demek oluyor ki bir kullanıcı her gün bu kadar veri yazamaz diske. Günlük en fazla 50 GB veri yazarsınız diske oda sizi 15 yıl götürür demek oluyor. Disk arızalana dek kullanırsınız sorun yok içiniz rahat olsun.

teşekkürler zaten youtube da prim içerikli videolar görmekten bıktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri