M2 Soğutucu Önerisi

TalhaKadir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Moderatörün son düzenlenenleri:

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
225
Hocam aynı ürünü ben kullanıyorum. Anakarttaki mevcut soğutma bloğunu kullanıyorum ve bir sıkıntıyla da karşılaşmadım. Eğer anakartınızda soğutma bloğu varsa bence hiç gerek yok.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Bu konuyla alakalı bu hafta video çıkacağım , piyasada satılan ürünler işe yarıyor mu yaramıyor mu diye :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Eğer testlerde veya günlük kullanımlarda sıcaklığa bağlı performans düşüşleri görürseniz önerilen AKASA ürünü alabilirsiniz. Veya duruma göre alternatif öneri yaparız.

KS

TalhaKadir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
KS

TalhaKadir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Eğer testlerde veya günlük kullanımlarda sıcaklığa bağlı performans düşüşleri görürseniz önerilen AKASA ürünü alabilirsiniz. Veya duruma göre alternatif öneri yaparız.
Tahminimce sıcaklık artıcaktır tam ekran kartının altına denk geldiği için hiç risk almaya gerek olduğunu düşünmüyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Tahminimce sıcaklık artıcaktır tam ekran kartının altına denk geldiği için hiç risk almaya gerek olduğunu düşünmüyorum
Bunda bir risk durumu yok yüksek sıcaklıktan bozulan yada başka bir sorun çıkartan 1 tane konu vs. görmedim yerli veya yabancı kaynaklarda. Ama siz ille alacağım diyorsanız öneri yaparım AKASA ürüne alternatif.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri