M2 ssd aldım pc görmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

K0ray

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
itopyadan xpg spectrıx s40g 256 gb m2 ssd aldım fakat biosda gözüküp dosya gezgininde gözükmüyor ana kart gigabyte gigabyte a320m s2h ne yapmalıyım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows 10 için Başlata Sağ tıklayın ve Disk Yönetimi deyin. Pencere açılınca alt kısımda SSD 'yi bulun siyah renkte bir bardır. Sap tıklayıp Yeni Birim oluştur deyin ve yönergeleri izleyin disk aktif olacaktır.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
3. sırada M2 SSD var bu haldeyken mi görünmüyor size söylediğim Disk Yöneticisinde eğer böyle ise şunu deneyerbilirsiniz. Önceliğiniz BIOS 'u güncellemek olsun SSD 'nize destek olmayabilir anakartta bir sorun varsa BIOS Update çözer sorunu. İşe yaramaz ise sadece M2 SSD 'yi takın sisteme ve M2 SSD üzerine Windows kurun sonra Windows kurulunca sistemi kapartır diğer diski takarsınız önemli verilerinizi M2 SSD üzerine alırsınız.

ismthn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bugün aynı sorunu bende yaşadım ssdmi biosda görebiliyorum fakat windows kurulumunda ve disk yönetiminde göremiyorum sorununuz çözüldüyse nasıl çözdügünüzü anlatabilirmisiniz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
ismthn' Alıntı:
bugün aynı sorunu bende yaşadım ssdmi biosda görebiliyorum fakat windows kurulumunda ve disk yönetiminde göremiyorum sorununuz çözüldüyse nasıl çözdügünüzü anlatabilirmisiniz

Yeni bir konu açarak sorununuzu ve bileşenlerinizi belirtirseniz yardımcı oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri