Bilgisayarıma M2 SSD alacağım ancak önerileriniz var mı 1400 TL bütçem var.
Ayrıca bu ürünün performansı vs nasıl acaba?
jamesdonkey gayet kötüBilgisayarıma M2 SSD alacağım ancak önerileriniz var mı 1400 TL bütçem var.
Bilgisayarıma M2 SSD alacağım ancak önerileriniz var mı 1400 TL bütçem var.
![]()
Lexar NM620 LNM620X512G-RNNNG PCI-Express 3.0 512 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lexar NM620 LNM620X512G-RNNNG PCI-Express 3.0 512 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lexar NM620 LNM620X512G-RNNNG PCI-Express 3.0 512 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.350,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aşağıdaki ürün nasıl acaba?![]()
Kioxia LRC20Z500GG8 Exceria G2 500 GB Nvme 2100MB/1700MB M.2 2280 SSD Hard Disk Fiyatları ve Özellikleri
Kioxia LRC20Z500GG8 Exceria G2 500 GB Nvme 2100MB/1700MB M.2 2280 SSD Hard Disk en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
attığım kioxia g2 daha iyi dram bulunuyor.
Atılan lexar veya kioxia ya bakılabilir.
Hem fiyat hem de performans olarak lexar daha iyi görünüyor onu alacağım teşekkürler ilginiz için. B450M-K II anakartım var ama uyumluluk sorunu vs. yaşanmaz değil mi?attığım kioxia g2 daha iyi dram bulunuyor.
sorunsuz kullanabilirsinizHem fiyat hem de performans olarak lexar daha iyi görünüyor onu alacağım teşekkürler ilginiz için. B450M-K II anakartım var ama uyumluluk sorunu vs. yaşanmaz değil mi?
Şuanda sistemim sata ssd'ye kurulu windows dahil bütün herşeyimi m2'ye geçirmek çok bir performans farkı yaratır mı? Çünkü biraz uğraşlı bir iş olacak çünkü bir sürü python projesi, kütüphane sürümleri vs. var bu uğraşa değer bir fark yaşanır mı? Yoksa sadece oyunları vs. m2'ye kursam yeter mi? (Windows 11 kullanıyorum)sorunsuz kullanabilirsiniz
üşenmiyecekseniz geçmek en iyisi çünkü arada min 3 kat fark varŞuanda sistemim sata ssd'ye kurulu windows dahil bütün herşeyimi m2'ye geçirmek çok bir performans farkı yaratır mı? Çünkü biraz uğraşlı bir iş olacak çünkü bir sürü python projesi, kütüphane sürümleri vs. var bu uğraşa değer bir fark yaşanır mı? Yoksa sadece oyunları vs. m2'ye kursam yeter mi? (Windows 11 kullanıyorum)