Çözüldü M2 SSD Tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EGOKING

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119

Blearr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
980 pro güzel tabii paran varsa onun yerine ona çok yakın kc3000 var daha da düşük dersen nv2 kingstone
Ben genelde bir kere al bir daha uğraşma kafasındayım ;) , ama evet durumunvarsa üzerine biraz ekleyerek alabilirsin veya sıfır ayarında ikinci el satanlarda var

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
Merhaba arkadaşlar yeni kasa topladım,cihazım geldi çok memnunum,fakat 512 GB yetersiz geldi tabiki, anakartım Gigabyte B550M DS3H, bana 1 TB M2 SSD önerir misiniz? FP olacak şekilde, teşekkürler.

http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/B550M-DS3H-rev-10

(1000 lira civarı)

EGOKING

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
KS

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
arkadaş dediğim ssd yi atmış
Bu ürün dikkatimi çekmişti hocam belki biraz daha uyguna indirimli bulurum diye paylaştım gönderimi. Teşekkür ederim.

Anakartım 2 SSD çalıştırıyor mu ? Hem şuanki hemde bunu takabilir miyim hocam.

EGOKING

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Bu ürün dikkatimi çekmişti hocam belki biraz daha uyguna indirimli bulurum diye paylaştım gönderimi. Teşekkür ederim.

Anakartım 2 SSD çalıştırıyor mu ? Hem şuanki hemde bunu takabilir miyim hocam.
bakıyorum

ilk m2 ssdniz ne

erdem_guldur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
62
Elindeki SSD PCI-E 3.0 ise ikiside çalışır. Şu an elindekini 2. slota yeni alacağını 1. slota takarsan herhangi bir performans kaybı olmadan kullanabilirsin.

Elindeki SSD nin markasını yazarsan kontrol edebilirim.

EGOKING

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
anakartınızda 2 adet m2 girişi var ama biri diğerinden daha kötü şu an kullandığınz ssd
Elindeki SSD PCI-E 3.0 ise ikiside çalışır. Şu an elindekini 2. slota yeni alacağını 1. slota takarsan herhangi bir performans kaybı olmadan kullanabilirsin.

Elindeki SSD nin markasını yazarsan kontrol edebilirim.
erdemcim beni tekrar ettiğin için teşekkürler :D

2 adet m2 girişi var hızları farklı ilki 8GB/s diğer giriş 2GB/s
şu an alıcağın ssd yi 2. bölmeye takarsan max 2000 yazma 2000 okuma alırsın ama 1.sine takarsan ssd sana kaç veriyorsa onu alırsın benim tavsiyem şu an kullandığın ssd de önbellek falan yoksa hızı düşükse 2. slota a tak şimdi alıcağını 1. ye

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
KS

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Kingston SSD öneren arkadaşlar, birçok forumda SDD biraz dolunca yazma ve okuma hızı çok düşüyor diyorlar, bu konuda bilginiz var mı?

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
KS

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
samsung alabilirsiniz bütceniz yüksekse 1tb yerine 2tb alabilirsiniz
Hocam F/P ürünü arıyorum yakın zamanda bilgisayar için baya malzeme aldım, 1000-1500 liraya kadar bakıyorum, Kingston aslında güzel ama yorumlarda falan biraz dolduğunda acayip hızlarının düştüğünü yazmışlar.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Hocam F/P ürünü arıyorum yakın zamanda bilgisayar için baya malzeme aldım, 1000-1500 liraya kadar bakıyorum, Kingston aslında güzel ama yorumlarda falan biraz dolduğunda acayip hızlarının düştüğünü yazmışlar.
kingston kullanıyorum herhangi bir sorun karsılasmadım

KS

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Bazıları bu tarz sorun yaşadığından bahsetmiş kimisi de yarısını dondurmasına rağmen hiz da değişiklik olmadığını söylemiş
Hocam biliyorsun birçok parçamı forumdaki gönderilerim ile ve hatta senin önerilerinle aldım, ama bu beni biraz korkuttu biraz şanssızım kesin bana hızı düşen ürünü gönderirler :)

EGOKING

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Hocam biliyorsun birçok parçamı forumdaki gönderilerim ile ve hatta senin önerilerinle aldım, ama bu beni biraz korkuttu biraz şanssızım kesin bana hızı düşen ürünü gönderirler :)
nv2 1tb yi bende bugün aldım kardeşim öyle bir sorun olursa iade edilebileceğini düşünüyorum :D

nv2 1tb yi bende bugün aldım kardeşim öyle bir sorun olursa iade edilebileceğini düşünüyorum :D
yani beraber deneyimlerebiliriz ahhahaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri