- Tepki
- 59
- Konu Sahibi
nv2 1tb yi bende bugün aldım kardeşim öyle bir sorun olursa iade edilebileceğini düşünüyorum
yani beraber deneyimlerebiliriz ahhahaha
nv2 1tb yi bende bugün aldım kardeşim öyle bir sorun olursa iade edilebileceğini düşünüyorum
yani beraber deneyimlerebiliriz ahhahaha
nv2 1tb ondan bahsediyorsakaynı ürünü mü aldınız
Kingston değil mi ?nv2 1tb ondan bahsediyorsak![]()
tamam o işteKingston değil mi ?
Hocam ne zaman elinize ulaşır ?tamam o işte![]()
cuma ya da cumartesiHocam ne zaman elinize ulaşır ?
bu daha iyi olurmodel nasıl bilgin var mı?![]()
Hi-Level HLV-M2PCIeG4X4SSD2280/1T PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Hi-Level HLV-M2PCIeG4X4SSD2280/1T PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Hi-Level HLV-M2PCIeG4X4SSD2280/1T PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.340,15 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@yunusx36
Hemen inceliyorum, peki bu ürün nasıl sizce?bu daha iyi olur
![]()
Crucial P3 CT1000P3SSD8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Crucial P3 CT1000P3SSD8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Crucial P3 CT1000P3SSD8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.500,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu ürün yazan hızları hiç veremiyorHemen inceliyorum, peki bu ürün nasıl sizce?
980 PRO modeline kafam takıldı en ucuz nerde bulabiliriz hocam araştırdım biraz 2400 civarında fiyatları.bu ürün yazan hızları hiç veremiyor
kc3000 e benzer bir ürün ona bak980 PRO modeline kafam takıldı en ucuz nerde bulabiliriz hocam araştırdım biraz 2400 civarında fiyatları.
Ürünü inceledim cidden 980 PRO yerine 500 lira farkla alınacak güzel bir cihaz fakat 70-75 derecelere çıktığı söyleniyor, Anakartımın PCIe Slotu acaba soğutmalı mı ? Soğutması varsa direk alırım bu cihazı.kc3000 e benzer bir ürün ona bak
normalde onu alıcaktım ben zaten ama benim kart pcı 3.0 olduğu için max 4gb /sn destekiyor
o yüzden buna döndüm
ya bilmiyorum ama ısınması çokta sorun olmuyor olabilr olsaydı soğutma blocklu versiyonu olurdu 980 pro da soğutma bloklu versiyonu varÜrünü inceledim cidden 980 PRO yerine 500 lira farkla alınacak güzel bir cihaz fakat 70-75 derecelere çıktığı söyleniyor, Anakartımın PCIe Slotu acaba soğutmalı mı ? Soğutması varsa direk alırım bu cihazı.
Çok yorum var, soğutuculu slota takın çok sıcak çalışıyor falan diyorlar.ya bilmiyorum ama ısınması çokta sorun olmuyor olabilr olsaydı soğutma blocklu versiyonu olurdu 980 pro da soğutma bloklu versiyonu var
reis nv2 1tb elime geçti şu an önümde takıp testleri atarım burayaÇok yorum var, soğutuculu slota takın çok sıcak çalışıyor falan diyorlar.
kc3000 almayı düşünüyorum almışken, inşallah yavaşlama yaşamazsın hocam.reis nv2 1tb elime geçti şu an önümde takıp testleri atarım buraya
En ucuz 2349TL hepsiburada980 PRO modeline kafam takıldı en ucuz nerde bulabiliriz hocam araştırdım biraz 2400 civarında fiyatları.
KC3000 modelini şimdi satın aldım hocam değerli yorumlar için teşekkür ederim.En ucuz 2349TL hepsiburada
Hayırlı olsunKC3000 modelini şimdi satın aldım hocam değerli yorumlar için teşekkür ederim.