K kayn_ev Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 3 Ara 2023 Mesajlar 5 Tepki 0 Konum çanakkale 24 Ocak 2025 #1 M2 ssd aldım yeni daha Windows 11 kurmaya çalışıyorum kurulum başlıyor %20 ye gelince hata oluştu deyip kapanıyor yardım acil
M2 ssd aldım yeni daha Windows 11 kurmaya çalışıyorum kurulum başlıyor %20 ye gelince hata oluştu deyip kapanıyor yardım acil
Sahuraka Mrxsahuraka Moderatör Katılım 29 Eki 2022 Mesajlar 20,404 Tepki 5,057 24 Ocak 2025 #2 kayn_ev' Alıntı: M2 ssd aldım yeni daha Windows 11 kurmaya çalışıyorum kurulum başlıyor %20 ye gelince hata oluştu deyip kapanıyor yardım acil Genişletmek için tıkla ... Sağlık tesi yapın bi değerleri atın
kayn_ev' Alıntı: M2 ssd aldım yeni daha Windows 11 kurmaya çalışıyorum kurulum başlıyor %20 ye gelince hata oluştu deyip kapanıyor yardım acil Genişletmek için tıkla ... Sağlık tesi yapın bi değerleri atın
T tibetatilgan Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 24 Tepki 3 25 Ocak 2025 #3 antivirüs programını geçici olarak kapatmayı dene Windows update sorun gidericisini çalıştır bazaen bunlarda çözebiliyor SSD'ye Windows 10 Yüklenmiyor SSD'ye Windows 10 yüklenmiyor ise ne yapmalısınız? teknodestek.com.tr
antivirüs programını geçici olarak kapatmayı dene Windows update sorun gidericisini çalıştır bazaen bunlarda çözebiliyor SSD'ye Windows 10 Yüklenmiyor SSD'ye Windows 10 yüklenmiyor ise ne yapmalısınız? teknodestek.com.tr