M2Ssd Aldıktan Sonra CPU Da Gözle Görülecek Şekilde Isı Artışı Oldu

Civciv00

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
selamün aleyküm arkadaşlar benim şuanda kullandığım pc yi 1 yıla yakın kullanıyorum ssd takılıydı pc de yetersiz kalmaya başladı bende indirimdeyken bir tane m2 ssd altım bilgisayara taktım temiz format da attım sorunsuz şekilde çalışıyordu ta ki oyunlara giresiye kadar önceden oynadığım oyunlar hala aynı bir farklılık yok sistemimde oyunları kaldıracak bir sistem m2 ssd yi taktıktan sonra valoranta giriyorum mesela çok yüksek cpu güç tükedimi uyarısı alıyorum bu mta oyununda da aynı önceden böyle bir sıkıntı yaşamıyordum ama şuanda anlamadığım derece cpu ya yük biniyor tamirciye götürmekte istemiyor format atıcam diye bir sürü uygulama yüklüyorlar sistemim ise şöyle
işlemci ryzen 5 5500
ekran kartı rx6600
anakart gıbagtye b450m

ne yaptırsam olmadı arkadaşlar format attım hala aynı driver güncellemesi yaptım yapabildiğim kadar ama ne fayda yardımcı olursanız sevirim
teşekürrler şimdiden

Ekli dosyalar

• dd.PNG
    dd.PNG
    21.7 KB · Görüntüleme: 14
Moderatörün son düzenlenenleri:

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
655
riotun oyunlarında anlık veya oyundayken çok yüksek yazması normal. Yani yapılan işlemin ssd ile ilgisi oldugunu düşünmüyorum. Herhangi bir fps düşüşü mevcut mu ? sdd den önce kaçtı ısı şimdi kaç ?

Eski ssd deki ayarlarla şimdiki ayarlar farklı oldugundan ısıda artış olabilir. Eskisinde değişiklik yapmış olabileceğiniz ayarları kontrol etmelisiniz

KS

Civciv00

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
riotun oyunlarında anlık veya oyundayken çok yüksek yazması normal. Yani yapılan işlemin ssd ile ilgisi oldugunu düşünmüyorum. Herhangi bir fps düşüşü mevcut mu ? sdd den önce kaçtı ısı şimdi kaç
Önceden kaçtı bilmiyorum ama MTA da bile aynı değerleri veriyor önceden böyle yapmadığına eminim ama fps düşüşü yaşıyorum ara sıra

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri