Yardım M800 Ultra Alınır Mı Acil

Eminji

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Acilen artık mouse almam lazım nerdeyse 5 aydır logitech M180 kullanıyorum kafayı yemek üzereyim kaynıyor ve eski ve elime çok küçük m800 ultra almayı düşünüyorum alınır mı kullanan var mı elim 18x10 genelde palm ile claw arası tutuş şeklim

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Acilen artık mouse almam lazım nerdeyse 5 aydır logitech M180 kullanıyorum kafayı yemek üzereyim kaynıyor ve eski ve elime çok küçük m800 ultra almayı düşünüyorum alınır mı kullanan var mı elim 18x10 genelde palm ile claw arası tutuş şeklim
Bütçe çıkarsa VXE R1 pro veya pro max alın. Onun dışında m800 ultra da iyidir.

KS

Eminji

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bütçe çıkarsa VXE R1 pro veya pro max alın. Onun dışında m800 ultra da iyidir.
Bütçem en fazla r1'e çıkar ve m800 ultra max yani oda zorla r1 mi m800 ultra mı siz nediyorsunuz birde wraith de kutu açıldıktan sonra iade almıyorlarmış

Birde bu mouse için bazıları çift tıklama sorunu falan var diyor

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Bütçem en fazla r1'e çıkar ve m800 ultra max yani oda zorla r1 mi m800 ultra mı siz nediyorsunuz birde wraith de kutu açıldıktan sonra iade almıyorlarmış

Birde bu mouse için bazıları çift tıklama sorunu falan var diyor
Çift tıklama sorununu daha önce duyduğumu hatırlamıyorum. R1 ve R1 SE isimli 2 model alınmaz. Pro ve pro max olanları alınabilir. Bütçe çıkmıyorsa 1700TL civarına m800 ultra alın. 600Mah olan versiyonu tercih etmek isteyebilirsiniz.

KS

Eminji

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Çift tıklama sorununu daha önce duyduğumu hatırlamıyorum. R1 ve R1 SE isimli 2 model alınmaz. Pro ve pro max olanları alınabilir. Bütçe çıkmıyorsa 1700TL civarına m800 ultra alın. 600Mah olan versiyonu tercih etmek isteyebilirsiniz.
Teşekkürler şuan 600 mah modeli sadece pembe kalmış stok bekliyorum siyah veya beyaz için

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri