dormicum Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 11 Ağu 2022 Mesajlar 173 Tepki 77 13 Kas 2022 #1 Arkadaşlar Macbook Air M2 alacağız. Çevirici adaptör gerekli S Lİnk - SW-525 Modelini 850 TL buldum. Mağazanın önerdiği ise SW-520 modeli , Sorum PC ye uygun çevirici tavsiyeniz var mı ? Uyum sorunu yaşarmıyız ?
Arkadaşlar Macbook Air M2 alacağız. Çevirici adaptör gerekli S Lİnk - SW-525 Modelini 850 TL buldum. Mağazanın önerdiği ise SW-520 modeli , Sorum PC ye uygun çevirici tavsiyeniz var mı ? Uyum sorunu yaşarmıyız ?
C clopy Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 107 Tepki 34 13 Kas 2022 #2 M1'de bu ikisini de kullanıyorum ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Baseus: Link Ugreen: Link Fiyat olarak farklı sitelerden de araştırabilirsin bu iki modeli veya benzer modelleri.
M1'de bu ikisini de kullanıyorum ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Baseus: Link Ugreen: Link Fiyat olarak farklı sitelerden de araştırabilirsin bu iki modeli veya benzer modelleri.
KS dormicum Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 11 Ağu 2022 Mesajlar 173 Tepki 77 13 Kas 2022 Konu Sahibi #3 clopy' Alıntı: M1'de bu ikisini de kullanıyorum ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Baseus: Link Ugreen: Link Fiyat olarak farklı sitelerden de araştırabilirsin bu iki modeli veya benzer modelleri. Genişletmek için tıkla ... Peki teşekkür ederim.
clopy' Alıntı: M1'de bu ikisini de kullanıyorum ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Baseus: Link Ugreen: Link Fiyat olarak farklı sitelerden de araştırabilirsin bu iki modeli veya benzer modelleri. Genişletmek için tıkla ... Peki teşekkür ederim.
C clopy Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 107 Tepki 34 14 Kas 2022 #4 dormicum' Alıntı: Peki teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim, ne demek.