Yardım Macbook Air Ve Pro

gnsyrk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Arkadaşlar merhaba,

Macbook air m1 sıfır mı almalıyım yoksa yoksa ikinci el m2 air yada m1 pro mu almalıyım? Yazılım için kullanacam, ama kararsız kaldım. Yani 1 yıl sonra falan yükseltebilirim. Bu süreçt air yorar mı, yada m1 ile m2 air farkı çok mu ne önerirsiniz? Detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim. Bayram önü almayı düşünüyorum.

sirwenshi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İşlemci Olarak Başlayayım Yazmaya Hemen Hemen %30luk Bir Performans Farkı Var Render Kanadında Sana Çok Hisettirir Bunu Ancak Günlük Kullanıcıyı Çok Etkilemez İkinci Olarak M1 Dediğimiz 2020 Yılında Üretildi M2 Daha Güncel Güncelleme Alabilecek Olan M2 Olacak Belli Bir Süre M1 de Alır Ancak Belli Bir Yere Kadar Yani Air mi Pro mu Diye Soruyorsan Dokunmatik Ekranı Kullancaksan Eğer Alınır Ama Yok Ekran 0.3 inch Daha Geniş Olsun O Ekrana Gerek Yok Diyorsan Air Dİğer Farka Gelecek Olursak Pro da Fan Geliyor Soğutma Amaçlı M2ler ile M1 Arasında Şarj Giriş Yeri Biri Mıknatıs ile Şarj Oluyor Diğeri Klasik Type C Hangisi Dersen M2 Çünkü Kabloya Takıldım Cihaz Düşme Derdi Yok :D

KS

gnsyrk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
İşlemci Olarak Başlayayım Yazmaya Hemen Hemen %30luk Bir Performans Farkı Var Render Kanadında Sana Çok Hisettirir Bunu Ancak Günlük Kullanıcıyı Çok Etkilemez İkinci Olarak M1 Dediğimiz 2020 Yılında Üretildi M2 Daha Güncel Güncelleme Alabilecek Olan M2 Olacak Belli Bir Süre M1 de Alır Ancak Belli Bir Yere Kadar Yani Air mi Pro mu Diye Soruyorsan Dokunmatik Ekranı Kullancaksan Eğer Alınır Ama Yok Ekran 0.3 inch Daha Geniş Olsun O Ekrana Gerek Yok Diyorsan Air Dİğer Farka Gelecek Olursak Pro da Fan Geliyor Soğutma Amaçlı M2ler ile M1 Arasında Şarj Giriş Yeri Biri Mıknatıs ile Şarj Oluyor Diğeri Klasik Type C Hangisi Dersen M2 Çünkü Kabloya Takıldım Cihaz Düşme Derdi Yok :D
hocam peki air m2 fiyatlarına baktığımda sıfırları 35 lira bandında, bunlarda 256 ile 512 hafıza arasında bi sıkıntı var mı? bazı incelemelrde okuma hızı gözle görülür vs denmiş ama emin olmak istiyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri