Soru Macbook Alınır Mı ?

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
Oyun oynamak icin kasa topladim birde leptop alayım diyorum yazilima calisicam dil vs Java Python vb
sizce Windows mu Macbook pro mu alayim bana oneri yapabilir misiniz 20 k bandında hp victus nasildir sizce alinir mı? ikinci elde alablirim bir yandan bakıyorum Macbook pro 2020 modeli hosuma gitti 16-17 k ya bulunuyor

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Oyun oynamak icin kasa topladim birde leptop alayım diyorum yazilima calisicam dil vs Java Python vb
sizce Windows mu Macbook pro mu alayim bana oneri yapabilir misiniz 20 k bandında hp victus nasildir sizce alinir mı? ikinci elde alablirim bir yandan bakıyorum Macbook pro 2020 modeli hosuma gitti 16-17 k ya bulunuyor
yazılım calısmak icin alınır.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
eğerki iş için yazılım için istiyorsanız kesinlikle alın ama oyun istiyorsanız almayın

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Amaç oyun değilmiş zaten, yazılım için kesinlikle alınır ama render felan onşarda sıkıntı

KS

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
Amaç oyun değilmiş zaten, yazılım için kesinlikle alınır ama render felan onşarda sıkıntı
render yaptirmaz mi hocam windows mu daha iyi olur ilerde sıkıntı yaşamayalim ekonomi dolar yükselirse tekrar leptop arayışına girmeyeyim Hp victus icin ne düşünürsünüz 22 bin tl ye 3060 deger mi sizce

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri