Macbook AutoCAD ve 3dmax

Exe1ans

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Selam Arkadaşlar,

Daha öncesinde konu açtım bilgisayar önerisi için ancak Macbook daha ağır basmaya başladı bir kaç sorum olucak. Macbook işletim sisteminde AutoCAD ve 3dmax yükleyebilir miyim yüklersem illa lisanslı mı kullanmam gerekiyor çünkü aşırı pahalı aylık. Crack yapma imkanımız yok mu?

Moderatörün son düzenlenenleri:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Lisanslı olarak Render alınması haricinde modelleme ve planlama aşamalarında Macbook kullanabilirsiniz. Ancak 3ds Max yazılımı macOS sistemine uyumlu değil yani MAC sürümü yok. Aşağıya macOS ile AUTODESK yazılımlarının uyumlu olanlarının olduğu bir link bırakıyorum. Ayrıca macOS işletim sisteminde Crack vs. yapabileceğinizi sanmıyorum. 3ds Max yerine Blender kullanabilirsiniz macOS sisteminde.

AUTODESK macOS yazılımları : https://www.autodesk.com.tr/solutions/mac-compatible-software#azlist

NOT : Render işleri aşırı yük bindiren ve saatler süren bir işlem olduğundan 3D odağında laptop gibi cihazında termal açıdan mantıklı olmaz.

edgylord

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Lisanslı olarak Render alınması haricinde modelleme ve planlama aşamalarında Macbook kullanabilirsiniz. Ancak 3ds Max yazılımı macOS sistemine uyumlu değil yani MAC sürümü yok. Aşağıya macOS ile AUTODESK yazılımlarının uyumlu olanlarının olduğu bir link bırakıyorum. Ayrıca macOS işletim sisteminde Crack vs. yapabileceğinizi sanmıyorum. 3ds Max yerine Blender kullanabilirsiniz macOS sisteminde.

AUTODESK macOS yazılımları : https://www.autodesk.com.tr/solutions/mac-compatible-software#azlist
Öğrenci lisansları örneğin Siemens NX kullanıyorum öğrenci versiyonunda render vs aldırtmıyor bende crack yaptım ne kadar doğru tartışılır ama lisansı bireysel olarak zaten alamazsın çoğu programda.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Öğrenci lisansları örneğin Siemens NX kullanıyorum öğrenci versiyonunda render vs aldırtmıyor bende crack yaptım ne kadar doğru tartışılır ama lisansı bireysel olarak zaten alamazsın çoğu programda.
Zaten genelde kişisel kullanımlarda fazladan lisans olan Mimar ofislerinden alıyorsunuz lisansı. Bende zamanında mimarlık ofisinde çalıştım 3D işinde ve öyle dışarıya fazladan lisans verebiliyorduk.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri