macun bitti herhalde

ByYogurT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Pc de oyuna giriyorum 2 veya 3 dk geçiyor ondan sonra pc kapanıyor mesela skıll2 de öyle çok seviyorum skıll i ama oynayamıyorum ne yapmam lazım acill çözüm lazım hocam :d

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,365
Bunun pek çok sebebi olabilir ilk akla gelen tabii ki termal macun, ikincisi ekran kartının vaadini doldurmaya yakın olması veya iletişimi anakart ile kuramıyor olması. Furkan'ın da dediği gibi biraz daha detaylı bilgi verebilir misin ? Sadece oyunlarda mı oluyor, yoksa normal kullanımda da karşılaşıyor musun ?

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
şimdi ilk olarak kasayı fanları güzelce temizle ve fanlarının dönüşünü control et. Eğer fanlarda skıntı var ise değiştir. Macun işine gelince zaten işlemci üzerine bakarsan var mı yok mu taşlaşmış mı kalmamış mı görürsün gerek var ise tabiki de sürmelisin.

KS

ByYogurT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
OceanLaB' Alıntı:
Bunun pek çok sebebi olabilir ilk akla gelen tabii ki termal macun, ikincisi ekran kartının vaadini doldurmaya yakın olması veya iletişimi anakart ile kuramıyor olması. Furkan'ın da dediği gibi biraz daha detaylı bilgi verebilir misin ? Sadece oyunlarda mı oluyor, yoksa normal kullanımda da karşılaşıyor musun ?

haır çoğu zaman online olmayan oyunlarda karşılaşıyorum mesela pes 2016 gibi ve pc im dizüstü sorunu bir türlü anlayamadım

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Evet bir sorunu daha çözmüş bulunmaktayız REP veren elleriniz dert görmesin :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri