Mafia 1 Definitive Edition Vs Mafia 2 D.e

Sirlen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
arada 75 tl civarı fiyat farkı var sizce hangisi

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Grafik olarak bence 1 daha iyi gibi ama ben araç vs olsun çok gelişmiş olmadığı için sevmiyorum 2 güzel ama grafikleri 1 gibi çok detaylı değil gibi ben ikisini de almayı düşünüyordum ama dediğim gibi bana hitap etmeyen yerleri olduğu için 2 aldım tamamen size bağlı bence almadan izleyin oynanışı falan içinize hangisi daha rahat geliyorsa onu alın.

KS

Sirlen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Grafik olarak bence 1 daha iyi gibi ama ben araç vs olsun çok gelişmiş olmadığı için sevmiyorum 2 güzel ama grafikleri 1 gibi çok detaylı değil gibi ben ikisini de almayı düşünüyordum ama dediğim gibi bana hitap etmeyen yerleri olduğu için 2 aldım tamamen size bağlı bence almadan izleyin oynanışı falan içinize hangisi daha rahat geliyorsa onu alın.
1.oyunu almak yerine 2.oyun, farcry 3 ve 2-3 tane bağımsız oyun aldım benzer fiyatlara denk geldi umarım pişman olmam .:D

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
1.oyunu almak yerine 2.oyun, farcry 3 ve 2-3 tane bağımsız oyun aldım benzer fiyatlara denk geldi umarım pişman olmam .:D
Güzel karar bence de hocam ben de 2 yi aldım kış temalı modu vs olsun eğlence durumunu karşılıyor sadece 1 kaldı almadığım öteki sürümlerin hepsini aldım pek sevmedim ben de işte grafikleri vs 2 ye göre baya iyi ama bana çeşitlilik konusunda bir süre sonra sıkılacağım hiç parasına değmez düşünceleri yaptım o yüzden almadım. :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri