Mafia3

presindentecarlos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese merhaba
2020 yaz acer nitro laptop aldım. Özellikler 1660 ti 6GB 
16 GB RAM 
512 ssd
İ7 10. Nesil 
Boş zamanım yoktu bu yüzden oyun oynamamıştım. Dün gece Epic gamesten mafia 3 definition edition satın aldım ve yükledim. Fakat oyun low ve high ayarlarda inanılmaz derecede kasma yapıyor. Açıkçası pekde oyun konusuna hakim değilim. Bilgisayarı farklı işler için kullanıyorum. Bu konuda ne yapmam gerekiyor?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cihazınız oyun için yeterli onda sorun yok. Sanırım cihazınızdaki işlemci içindeki ekran kartı birimini kullanıp açtınız oyunu. NVIDIA Denetim Masasına girin ve 3D ayarlarının yönetilmesi sekmesinden Genel adı altında yada Programs adı altında istediğiniz bir oyun veya uygulama için açılır menülü bir alan var Tercih ettiğiniz grafik işlemcisi(Your preferred graphics processor) yazması gerek. Oradan yüksek performans işlemciyi seçip ayarları uygulayın. Daha sonrasında tekrar deneyin. İşe yaramaz ise cihazınızın Güç ayarlarını Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri bu konumdan Yüksek performans moduna alın ve öyle deneyin.

KS

presindentecarlos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam teşekkür ederim. Grafik kartı çalışmasına rağmen oyundaki kasma devam ediyor. Oyunun geneli ile ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri