Mahallede Sokak Da Alt Yapı Var Binada Yok

akbay64

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar Kolay gelsin,

Muğla dalamanda yaşıyorum. Geçen ayda yeni daireye taşındım. Binada alt yapı yok diye internet aboneliğini taşıyamadılar ve sorunsuz iptal ettik. Ben başlarda mahallede internet yok sanıyordum. Sonra alt yapı sorgulama yaparken etraftaki bütün binalarda alt yapı olduğunu hatta fiber olduğunu sadece benim taşındığım binada alt yapı olmadığını gördüm. Konuyu türktelekoma ilettiğim de ise siz abonelik başvurusu yaparsanız kayda alınır gibi ukalaca bir cevap aldım. Sonradan öğrendiğimde bizim binanın ankastresi kopartılmış 1 sene önce kazı yapılırken. Sorun düzeltilmemişte.

Arkadaşlar bu sorunu kime iletebiliriz. yani tüm mahallede fiber varken ev de internet olmaması varlık içinde yokluk gibi dert çekiyoruz.

Teşekkürler.

thtuncer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Kendi binamda benzer bir durum yaşadım. Turknet tüm sokağa hizmet veriyor bizim binaya yalnızca superonline hizmet veriyordu. Turknet kablo ücretini ödemem dahilinde (geçen yıl 2500 tl tutuyordu) 1000mbps abonelik verebileceğini söyledi. Superonline 1000mbps başvurunca kablo döşeme işlemlerini ve bina kutusunu kendileri değiştirdiler. Demem o ki iyi bir paket almaya çalışırsan Superonline ve Turknet yardımcı olabilir. Türk telekom bekledikçe bekliyorsun maalesef.

KS

akbay64

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Kendi binamda benzer bir durum yaşadım. Turknet tüm sokağa hizmet veriyor bizim binaya yalnızca superonline hizmet veriyordu. Turknet kablo ücretini ödemem dahilinde (geçen yıl 2500 tl tutuyordu) 1000mbps abonelik verebileceğini söyledi. Superonline 1000mbps başvurunca kablo döşeme işlemlerini ve bina kutusunu kendileri değiştirdiler. Demem o ki iyi bir paket almaya çalışırsan Superonline ve Turknet yardımcı olabilir. Türk telekom bekledikçe bekliyorsun maalesef.
Bulunduğum bölgede türknet yada süperonline kendi altyapı çalışmalarını yapmıyor. bizim binamızın yanındaki binada fiber1000 mbps hız gözüküyor ellerimi açtığımda iki binan kapısına değiyorum :D ama bizde yok. Dediğim gibi kepçe operatörünün iş bilmezliği nasıl becerdi ise bizim binayı kopartmış 1 sene olmuş. Bu kadar zor olmamalı. Sıfırdan net çekilmeyecek sonuçta . :D

thtuncer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
valla hocam o zaman türk telekoma ağız eğmek en iyisi ukala konuşsunlar yapacak bişey yok :D diğer çözümler uydu interneti veya türk telekom altyapısını kullanan firmalarla konuşmak başka yapacak bişey kalmamış :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri