Yardım Maillere Saldırı

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
Herkese merhaba günaydın;

Aynı evdeki farklı cihazlara pc telefon gibi
3-4 cihazın maillerine erişmeye çalışıyolar.

Mailleri birileri sürekli açmaya çalışıyor.
Şifrelerini sıfırladım ancak yine sorunu çözemedim bu durumu yaşayan varmı?

Hiç böyle birşey yaşamadığım için pek bilmiyorum ne yapacağımı.
Bilen yada aklınıza gelen fikirleri yazarsanız sevinirim

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
651
Benim bi mail var hotmailden kalma günlük 24 25 kere girş denemesi oluyor 4 yılda 2 kere patladı şifre. En son güvenlik ayarlarından herşeyi açtım çift doğrulama sadece bu pcye izin ver vs.. kafam rahatladı. Güvenlik için ne yaparsan kar. Denemelerin önüne geçemiyorsun malesef. Çok önemli değilse o hesabı silip temiz bir kurulumla yeni hesap açabilirsin o cihazlar için

KS

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
Maalesef önemli, neredeyse bütün mailler birbirleriyle ilişki içindeler çift doğrulamayı farklı 2 e posta arasında yapmışım zamanında, diğerlerinede baktım onlarda öyle ancak yinede senin dediğini yapamam. Dediğim gibi hepsi birbirleriyle bağlantılı.

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
651
Maalesef önemli, neredeyse bütün mailler birbirleriyle ilişki içindeler çift doğrulamayı farklı 2 e posta arasında yapmışım zamanında, diğerlerinede baktım onlarda öyle ancak yinede senin dediğini yapamam. Dediğim gibi hepsi birbirleriyle bağlantılı.
girişte telefon numarasıda istiyorsa çift taraflı doğrulama ile zaten erişemezler . Sadece arasıra takipte olman yeterli. Erişim hareketlerinden hepsini şüpheli olarak işaretleyebilirsin fakat her biri farklı ip ülke olarak gözüküyor. Yinede denemekten zarar gelmez.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri