Maillerin altında yazı çıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

97mustafa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar. Sanırım bir virüsten kaynaklanıyor ancak gmailden attığım tüm maillerin altında GSM No diye bir yazı beliriyor ve telefon numarası soruyor. Resmi aşağıda ekli. Güvenli mod ya da android den mail atınca aynı sıkıntı yok. 
Çözümünü bilen var mı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

97mustafa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Açıkçası az çok bilgisayardan anlarım. Uzun zamandır bilgisayarla içli dışlıyım ama bende ilk defa bu tip virüse rastladım. Avast ile tarattım. malwarebytes ile de tarattım ancak sonuç alamadım. Şimdi Kaspersky ile de deneyeceğim. Sonucu size bildiririm

Bu arada bu sorun sadece Gmail de oluyor. Yandex Mailde bu sorun yok

Şu an karpersky ile taratmadan olay düzeldi. Windows klasöründe son 2 haftada değişmiş olan tüm dosyaları sildim. Sizce olası virüse karşı bilgisayarı formatlamalı mıyım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Tarayıcı virüsü olabilir ki bu durumda tarayıcının kaldırılıp tüm kalıntılarının silinip sistemi yeniden başlatıp tekrar kurmak işe yarayabilir ve farklı tarayıcılar deneyin. Ben biraz bakacağım belki başka bir şeydir ama uzun sürebilir. Bir şey bulursam yazarım.

KS

97mustafa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Onu da denedim. İşe yaramadı. Sonuç aynı oldu :( İlginiz için teşekkür ederim. Windows klasöründe son değiştirilen dosyalarını silince sorun düzeldi. Her ihtimale karşı format atmayı düşünüyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows klasöründen son değiştirilen dosyaları silince düzeldiyse büyük ihtimalle bir virüs yemişsiniz ama antivirüslerden kaçacak kadar iyiymiş. Bence de format atın güven olmaz bu şekilde bu sisteme.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri