Makine Mühendisligi icin Laptop

Einkaufennrw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba 

Almanyada makine mühendisligi icin laptop almam gerekiyor ama kampuste macbook prolarda goruyorum. Teknik uni oldugundan muhendislik ve mimarlik IT-Kompetenz  gibi Bolumler var. 

Ben Öacbook Pro 2016 15.4 inc i7 2.5*4 max bis zu 3.5ghz hiza sahip 16GB Ram 2133mhz , 512GB SSD , Amd Polaris 460 pro 4gb Grafikkarte donanimiyla düsünüyorum. Yaklasik 2700 €,

Aklimdaki diger Laptop ise Dell XPS 15 modeli ve bu ozelliklere yakin fiyatı 1500-2000 arasi degisiyor. Benim icin stabilite ve kalite önemli. Akü de önemli cünkü Klauserphase de Elektrik bulma zor olabiliyor eger ortada oturuyorsam.

Fiyatlari arka plana atarsak hangisi bana 7 semester sorunsuz ve rahat gider?

Bu zamana dek Asus ve Sony kullandim ama teknik altyapisi sadece internet gibi seyler icindi.

E

expert

Guest
Mac de sağlam Dell de batarya olarak bakarsan zaten zamanla bitiyor ömrü önce sağlam olmasına bak
Aynı konuyu 2 defa açmışsın

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
expert' Alıntı:
Mac de sağlam Dell de batarya olarak bakarsan zaten zamanla bitiyor ömrü önce sağlam olmasına bak
Aynı konuyu 2 defa açmışsın

teknik servis ve garanti konusunda dell in üstüne tanımam ne apple nede başka bir firma bütün büyük firmalar özellikle işini iyi yapan firmalar dell hp ve asus kullanıyor hadi diyelim batarya bitti ( yetkili abim :D ) sorun değil dünyanın her yerindeki dell servislerinde cihaz garantili ve direk ürün değişiyor ve o anda senin cihazın atıyorum model 5 ama üretim bitti veya son zamanlarında direk 6.cı modeli veriyor bizzat tanık olduğum olaydır bu yüzden eğer ilerde notebook alır isem düşünmeden dell tabikide kalitesi sonradan değişmez ise

E

expert

Guest
2 yıl içerisinde batarya çabuk çabuk bitmiyor bunu kronik hatalar dan ayırarak söylemek lazım elektronik cihaz sonuçta
Hp yi de çok iyi biliyorum Asus servisini de

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
expert' Alıntı:
2 yıl içerisinde batarya çabuk çabuk bitmiyor bunu kronik hatalar dan ayırarak söylemek lazım elektronik cihaz sonuçta
Hp yi de çok iyi biliyorum Asus servisini de

Hpnin servisini bilmiyorum ama asus ve dell çok iyi

E

expert

Guest
Dell zaten çok sağlam dostum pro elit serisi ayrı bir şey canavar bildiğin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri