- Tepki
- 336
Vok ve pchocasinin geleceği kesin gibi modarta bişey diyemem ama vok orta-üst demiş senin bütçene hitap etmeyebilir.10 aralığa doğru gelir mi
Vok ve pchocasinin geleceği kesin gibi modarta bişey diyemem ama vok orta-üst demiş senin bütçene hitap etmeyebilir.10 aralığa doğru gelir mi
AMD kart kullanan ve sorun yaşayanları gören birisi olarak gözlemim iyi bir PSU şart yoksa sıkıntı yaşıyorsun tavsiyem Gold sertifikası olan bir psu kullanılmalı amd sistemlerde.Hocam amd kartlar çok sorunlu değil mi çözülecek tipte sorunlar mı yani
Driverler doğru kurarım hocam asus dualde coil whine vs olur mu yani 10 aralığa kadar sistem gelmezse dk4 alacağım çok sorun yaşarmıyım yaHocam yazılımla alakalı sorunlar eğer doğru driver yüklersen sorun olmuyor.
Coil Whine da AMD'nin değil Markaların hatası Nvidia'da bile oluyor.
Vento 80+ bronze iyimidirAMD kart kullanan ve sorun yaşayanları gören birisi olarak gözlemim iyi bir PSU şart yoksa sıkıntı yaşıyorsun tavsiyem Gold sertifikası olan bir psu kullanılmalı amd sistemlerde.
2060 s li sistem alabilrisinBirde hocam maks 12kye amd ve nvidia sistem öneriniz varmı
Link?2060 s li sistem alabilrisin
O sistemde hv pro 650w mevcut giriş-orta seviyesi bir psuDriverler doğru kurarım hocam asus dualde coil whine vs olur mu yani 10 aralığa kadar sistem gelmezse dk4 alacağım çok sorun yaşarmıyım ya
Vento 80+ bronze iyimidir
Bir sıkıntı yaşar mıyımO sistemde hv pro 650w mevcut giriş-orta seviyesi bir psu
Hiçbir PSU için garanti sıkıntı yaşamazsınız diyemem ama kendi düşüncem sıkıntı olmaz.Bir sıkıntı yaşar mıyım
Hocam amd olmasa alacağımda bilmiyorumBen olsam beklemzdim bekle bekle nereye kadar bekliyosun aaa stok bitti sonra bidaha arayışa geç yok oydu buydu al gitsin bütçen belli şuan baktıklarından aşağı kalan çok bir sistem gelmez zaten bu bütçeyle olabilecekler belli bence olanlarıda kaçırmadan almaya bak şahsen ben öle yapardım sıkıldım bu kampanya muhabbetleri den![]()
@Çağdaş Işık asus dualde sorun varmıdır coil whineDriverler doğru kurarım hocam asus dualde coil whine vs olur mu yani 10 aralığa kadar sistem gelmezse dk4 alacağım çok sorun yaşarmıyım ya
Bence f/pSelamun aleyküm değerli forum üyeleri normalde apu sistem alacaktım fakat babam dediki direk aldıkmı alalım birdaha uğraşamam dedi kasa için 12k verdi öneriniz var mıdır 11klere fln 3050 var 12kye rx 6600 var ama amd ekran kartlarından korkuyorum çok sorun çıkarmı amd ekran kartlarında sorunlarla uğraşmak istemiyorum eğer amdler sorunsuz ise https://www.gaming.gen.tr/urun/2015...ccpm12=1600685900&wccpm13=1600685901&wccpl=14 bunu alacağım ama yinede sizden nvidia ekran kartlı sistem önerisiş istiyorum rdr2 gta 5 forza 5 fifa vs vs oynayacağım high ayarlarda 70 vs verse yeterlidir aslında hayırlı günler dilerim
Asla değil, ederi 9k falan.Bence f/p
![]()
Hocam kendi toplasin o zmnAsla değil, ederi 9k falan.
12k ya gayet iyi sistemler var. 12100f 6600 sistemler var.Hocam kendi toplasin o zmn
Ndivia istiyor ama kendimde bunu topladım ama hdd koydum zamanla belki kendin ssd alırsın12k ya gayet iyi sistemler var. 12100f 6600 sistemler var.
Hocam bütün marka ve modellerde farketmeksizin coil whine sorunu olabilir kimse buna garanti veremez zaten.
Dediğiniz sistem şu mu;Driverler doğru kurarım hocam asus dualde coil whine vs olur mu yani 10 aralığa kadar sistem gelmezse dk4 alacağım çok sorun yaşarmıyım ya
Evet ama daha iyi seçenek olaeak nvidia bir sistem yok galiba wattman vs çözülebilir hatalarmı sadece formatla mı çözülüyorHocam bütün marka ve modellerde farketmeksizin coil whine sorunu olabilir kimse buna garanti veremez zaten.
Dediğiniz sistem şu mu;
![]()
DOST KAYAOGLU-DK4 INTEL / INTEL I3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
DOST KAYAOGLU-DK4 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Bu sistemde Fsp power var zaten güzel power.Evet ama daha iyi seçenek olaeak nvidia bir sistem yok galiba wattman vs çözülebilir hatalarmı sadece formatla mı çözülüyor
O değil başka bir sistemden bahsediyordukda hocam amddeki wattmann ve Coil whine sorunları çözülebilir mi yoksa çözümün tek yolu format mıBu sistemde Fsp power var zaten güzel power.