Maks 12k bütçe hazır sistem

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Hocam yazılımla alakalı sorunlar eğer doğru driver yüklersen sorun olmuyor.
Coil Whine da AMD'nin değil Markaların hatası Nvidia'da bile oluyor.
Driverler doğru kurarım hocam asus dualde coil whine vs olur mu yani 10 aralığa kadar sistem gelmezse dk4 alacağım çok sorun yaşarmıyım ya

AMD kart kullanan ve sorun yaşayanları gören birisi olarak gözlemim iyi bir PSU şart yoksa sıkıntı yaşıyorsun tavsiyem Gold sertifikası olan bir psu kullanılmalı amd sistemlerde.
Vento 80+ bronze iyimidir

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Ben olsam beklemzdim bekle bekle nereye kadar bekliyosun aaa stok bitti sonra bidaha arayışa geç yok oydu buydu al gitsin bütçen belli şuan baktıklarından aşağı kalan çok bir sistem gelmez zaten bu bütçeyle olabilecekler belli bence olanlarıda kaçırmadan almaya bak şahsen ben öle yapardım sıkıldım bu kampanya muhabbetleri den😀

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Ben olsam beklemzdim bekle bekle nereye kadar bekliyosun aaa stok bitti sonra bidaha arayışa geç yok oydu buydu al gitsin bütçen belli şuan baktıklarından aşağı kalan çok bir sistem gelmez zaten bu bütçeyle olabilecekler belli bence olanlarıda kaçırmadan almaya bak şahsen ben öle yapardım sıkıldım bu kampanya muhabbetleri den😀
Hocam amd olmasa alacağımda bilmiyorum

Driverler doğru kurarım hocam asus dualde coil whine vs olur mu yani 10 aralığa kadar sistem gelmezse dk4 alacağım çok sorun yaşarmıyım ya

@Çağdaş Işık asus dualde sorun varmıdır coil whine

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
Selamun aleyküm değerli forum üyeleri normalde apu sistem alacaktım fakat babam dediki direk aldıkmı alalım birdaha uğraşamam dedi kasa için 12k verdi öneriniz var mıdır 11klere fln 3050 var 12kye rx 6600 var ama amd ekran kartlarından korkuyorum çok sorun çıkarmı amd ekran kartlarında sorunlarla uğraşmak istemiyorum eğer amdler sorunsuz ise https://www.gaming.gen.tr/urun/2015...ccpm12=1600685900&wccpm13=1600685901&wccpl=14 bunu alacağım ama yinede sizden nvidia ekran kartlı sistem önerisiş istiyorum rdr2 gta 5 forza 5 fifa vs vs oynayacağım high ayarlarda 70 vs verse yeterlidir aslında hayırlı günler dilerim
Bence f/p

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Hocam amd olmasa alacağımda bilmiyorum

@Çağdaş Işık asus dualde sorun varmıdır coil whine
Hocam bütün marka ve modellerde farketmeksizin coil whine sorunu olabilir kimse buna garanti veremez zaten.

Dediğiniz sistem şu mu;

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Hocam bütün marka ve modellerde farketmeksizin coil whine sorunu olabilir kimse buna garanti veremez zaten.

Dediğiniz sistem şu mu;
Evet ama daha iyi seçenek olaeak nvidia bir sistem yok galiba wattman vs çözülebilir hatalarmı sadece formatla mı çözülüyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri