Maks 300 tllik kulaküstü kulaklık önerisi

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Kullanım amacı: Discordda mikrofon sesinin iyi gitmesi , spotifydan müzik dinlemek , youtube videolarında ve filmlerde ses kalitesi , Uzun süreli kullanımlarda kafa ağrıtma veya terletme olmaması (6-7 saat)
Kullanabileceğim siteler:Hepsiburada,mediamarkt,vatan,teknosa,n11,itopya,sinerji
Maksimum bütçe:300 tl üzerine kesinlikle çıkmayacak zaten profesyonel bir şey aramıyorum bozulasıya kadar james donkey 710 kullanıyordum ve gayet memnundum sesinden.

Bulabildiklerim:
Corsair hs50 pro  https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...07949.html?rbtc=aka|ops|||p|standart|&v=1.2.7
JBL t500 https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_jbl-tune-500-kablolu-kulak-üstü-kulaklık-mavi-1187196.html

Gamepower james donkey rampage gibi biraz daha alt segment markalardan almak istemiyorum çok iyi olmadığı sürece önermezseniz sevinirim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Harici mikrofonu olan bir ürün seçmeniz DC gibi platformlarda çok daha iyi bir tercih olacaktır. HS50 PRO güzel fiyatlara inmiş onu tercih edebilirsiniz. Alternatif önerim yok diyebilirim ama ille alternatif öneri isterseniz Cooler Master CH321 ürünü İtopya.com adresinde benzer fiyatlara satılıyor. Onunda mikrofon kalitesi bu fiyat bandı için oldukça başarılı diyebilirim.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
ugur.gozaydin' Alıntı:
Harici mikrofonu olan bir ürün seçmeniz DC gibi platformlarda çok daha iyi bir tercih olacaktır. HS50 PRO güzel fiyatlara inmiş onu tercih edebilirsiniz. Alternatif önerim yok diyebilirim ama ille alternatif öneri isterseniz Cooler Master CH321 ürünü İtopya.com adresinde benzer fiyatlara satılıyor. Onunda mikrofon kalitesi bu fiyat bandı için oldukça başarılı diyebilirim.

elimdeki james donkey 710 un mikrofonundan dahi memnundum yani fazla bir beklentim yok karşıya dip ses gitmesin yeterli jd710 bu konuda dip ses göndermiyordu.Ama corsair hs50 pronun incelemelerine baktığımda çoğu kişinin oynadığı oyun karşı tarafa ses olarak gidiyor deniyor yankı yapıyormuş bir de pedleri sıkıntılıymış sanırım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Dip ses olayını bilmiyorum. Yabancı kaynaklarda bu soruna denk gelmedim. Pad konusuna gelecek olursa oda aynı şekilde bu konuda bir yoruma denk gelmedim yabancı kaynaklarda. Suni deri olduğu için terletme yapabilir ancak ama oda bu malzemeyi kullanan üründe olur. Karar sizin CH321 ürününü tercih edin çok takıldıysanız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri