- Tepki
- 9
Merhaba bugunki sinirli stok olan pc nin hayalini kurarken alamadim max 16 bin butcem var yeni sisidtem gelirmi yoksa suan alabileceğim sistem varmidir
Son düzenleme:
3060 sistemler 16k dan aşağı yok onlarında işlemcisi kötü zaten. Galiba 6600 lı sistem almak zorunda kalıcam :/ .Ekran kartı hakkında hiç bilgim yok ama inceleme 28 Ağustos'ta olacak. RTX 3060 lı bir sistem yine incehesapta baktım ancak 10400F işlemci ile vardı o yüzden önermedim ve 16.095tl mi neydi.
Sanirim beklemeliyimAcelesi varsa whisper tercih edilebilir ama denize düşen yılana sarılır mantığı şuan fiyatlar hocam, arada kalırsanız 6600 xt ile 6650 arasında ciddi fark yok daha uyguna tercih edilebilir. Vakit varsa yeni çıkacak kampanyalı sistemleri de bekleyebilirsiniz.
Beklemek en iyisi sanirimEkran kartı hakkında hiç bilgim yok ama inceleme 28 Ağustos'ta olacak. RTX 3060 lı bir sistem yine incehesapta baktım ancak 10400F işlemci ile vardı o yüzden önermedim ve 16.095tl mi neydi.
Galiba öyle. Eğer fiyatlar yükselmezse durgunlukta sistemlerin fiyatı belki düşebilir.Beklemek en iyisi sanirim
Bilinmez hocam her an herşey pahalanıyor uygun olan görünce almak lazım çok muallak bir dönemdeyiz o sebepten ne bekleyin ne hemen alın diyebiliyorumBeklemek en iyisi sanirim
Talep çoktu ve stok azdı hocam sıkmayın canınızı biraz düşük bir ihtimaldi, vatan rekor kırmış olabilirSizde haklisiniz bu aksamki sistemi alamadik hala kabullenemiyorum
Malesef oyleydi yapcak bisey yok tesekkur ederim değerli vaktinizi ayirgidiniz icinTalep çoktu ve stok azdı hocam sıkmayın canınızı biraz düşük bir ihtimaldi, vatan rekor kırmış olabilir![]()
Rica ederim hocam, hayırlı geceler sağlıcakla kalınMalesef oyleydi yapcak bisey yok tesekkur ederim değerli vaktinizi ayirgidiniz icin![]()
DA nedir hocam açılımı ?Nasıl bir sistem inceleyeceğini bilmiyorum ama DA nın incelemesini bekleyebilirsiniz size kalmış. Onun dışında tam sınırda güzel bir sistem var tek kötü yanı kasa da tek fan olması ama ilerleyen zamanda ilave edersiniz.
![]()
Whisper PBM | AMD Ryzen 5 5600 | 16 GB DDR4 | MSI RTX 4060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Donanım arşivi.DA nedir hocam açılımı ?