Maksimum 300-400 tlye modem önerisi

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
şuanda türk telekomun vmg3312 b-10b modemini kullanmaktayız ve çekiminden memnın değiliz.Asus dsl n16 gibi modeller almak istiyoruz.Henüz internetimiz 16 mbps download 0.80 upload fakat çekiş güzel değil.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
hocam tenda markasına baktımda çoğunluk ısınıyor ve maks 2-3 sene sonra bozuluyor garantiye yollamanız gerekiyor diyor birçok böyle yorum var çekindim açıkçası yoksa çok daha iyi olduğunu biliyorumda

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ben bu tarz yoğun bir yorum görmedim. Tabir yerindeyse 3-5 kişi azınlık yani ben çoğunluğa bakarım ve F/P ürünü sonuçta. Modemin iç aksamı bileşen bazlı çoğu pahalı rakibinde olan donanımlardan oluşuyor yani fiyatına göre sundukları çok iyi bir ürün. Her modem biraz ısınır benim şuan kullandığım Huawei modem işlemcinin olduğu yerden el ile hissedilecek kadar ısınıyor bu ısıyı ne kadar dışa yansıttığı ile alakalı bir dorun performansa etki eden bir ısı olsaydı herkes şikayet ederdi bu söz konusu değil. Bozulma olayına gelirsek onuda pek görmedim dediğim gibi ben çoğunluğa bakarım azınlığı umursamanızı tavsiye etmem ve genel olarak yorumlarıda pek kaale almayın derim çoğu gerçek ürün kullanıcısı değil sadece manüpülasyon ve bilgi sahibi olmayan kişilerin yaptığı yorumlar.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
ya ısınması benim içinde sıkıntı değil istediği kadar ısınsında sorun çıkarıyo diyenler çok var farklı forumlarda ondan korkuyorum yoksa işlemcisi falan çok daha iyi broadcom

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
birde tp-link archer'lar var onlarda kesilme olurmu sizce ? (vr300 vr400)

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
peki vr300 ile vr400 arasında ne gibi bir fark var ? biri 4 antenli biri 3

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
dBi yani çekim Wifi sinyal aktarımında anten sayısı önemli ama VR400 modeli pek çok gelişmiş özellik sunuyor çok fazla artısı var ben olsam VR400 alırdım ama fiyat farkı varsa VR300 seçilebilir.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bakın sizi ikna edemem ve net söylüyorum hiçbir ürünün direkt olumlu yorumunu bulamazsınız her üründe olumsuz yorum yapan değişik bir kitle hep vardır. Bence şu yorumlara bakmaktan vaz geçin.

Size önerdiğim ürünlerin hepsi sınıfının en iyileri önerdiklerimden birisini alın başka ürün önermem sırf yorum bazlı ürün hiç önermem.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri