26.000-30.000 TL Maksimum 30K Ile Alabileceğim En Uzun Ömürlü Ve Iyi Oyun Bilgisayarı Ne Olabilir

AtahanUzun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
Öneri
Ekran Kartı
Öneri
Ailem hayırlısı ile bana son kez Laptop alacak (sonrasında artık umarım ki kendi paramı kazanabilirim ve kendim alırım) maksimum fiyat 30K (hepsiburada, trendyol yada bizzat bi mağazadan alabilirim) Alabileceğim en iyi ve uzun ömürlü oyun bilgisayarı nedir ?

Bilgisayarın hayırlısı ile en az bi 5-6 sene idare etmesini umuyorum, hem oyun hemde iş (dilekçe vesaire yazma onları tutma falan, bir şey değil) için kullanabileceğim hangi bilgisayarları önerirsiniz ? 1TB olması işime gelir ancak 1TB olacak diye ihtiyacım olan başka bir çok noktadan ciddi ödün vermem gerekecek olursa 512 de alabilirim.

En ama en az 16 GB rami olması ve kullanmayı planladığım en az 5-6 sene içinde cidden eskiyip çağın çok gerilerinde kalacak seviyede bi ekran kartı yada işlemcisi olmaması iyi olur (yani tabii ki eskiyecek ve geride kalacak orası bariz ama yeni nesil iyi oyunları hala açabilecek düzeyde kalacak, performans gerektiren oyunların istediği minimumların altına düşmeyecek ekran kartı, ram, işlemci vesaire ne kadar mümkünse o kadar iyi olur) Elden ring ve Jedi survivors misali oyunlar oynayacağım içinde. Öneriniz olan Laptoplar var mıdır

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri