Maksimum 5.000 TL Bütçeyle Kulaklık Önerisi (Ses Kasma Ve İyi Mikrofon Odaklı)

zeydus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar,

Maksimum 6.000 TL bütçem var ve yeni bir oyuncu kulaklığı arıyorum. Önceliklerim şunlar:

• Ses Kasma: Özellikle rekabetçi oyunlarda ayak seslerini ve yönleri çok net duyabilmem gerekiyor.
  • Mikrofon ve Ses Kalitesi: Karşı tarafa sesimin olabildiğince net ve doğal gitmesi önemli. Genel ses kalitesi de tatmin etmeli.
  • Bağlantı: Kablosuz olması şart değil. Kablosuz olursa güzel bir artı olur ancak asıl önceliğim kalite. Bu bütçede performansı ve mikrofonu çok daha iyi olacaksa kablolu modellere de tamamen açığım
Piyasaya biraz baktığımda bu bütçelerde kablosuz olarak Razer BlackShark V2 HyperSpeed , kablolu olarak da HyperX Cloud III HyperX Cloud III Kablosuz veya Logitech G Pro X SE `` gibi modeller gözüme çarptı.
Sizin bu bütçe bandında kullanıp memnun kaldığınız, "bu fiyata en iyisi budur" dediğiniz önerileriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler!

TheBlackDark

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
gamepower areo kullanıyorum 2 bin tl ye aldım kablosuz mikrofon gayet iyi ses konusunda çoğunlukla tatmin ediyor ancak bass önemli dersen yaklaşma derim ama 2 bin tl ye kablosuz uzun pil ömrü kullanıma bağlı 3-4 gün götürür mikrofon tak çıkar kutu tasaramı bence çok güzel bi bak derim

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
turtle beach creative gibi bu işlerde baya iyi eski köklü marka. 400 tl aldığım sana önereceğimden düşük kulaklığı bile 3-4 katı fiyatlı kulaklıkları rahat bozar. dahada iyisini öneriyorum. ucuz olmasına aldanma.

düzgün kulaklık ve ses kasma için düzgün bir ses kartı (olur pciexpress olur usb) lazım. bu ses kartıyla ses kaliten tepeye çıkar daha iyileride var ama farkı anlaman zor olduğu gibi fiyatları çok pahalı.

bu ses kartı gerçek pci express ses kartıdır. bunun sistem için farklı avantajlarıda var.

toplam 4600 TL gibi tutuyor ama çok iyi ses kalitesine ulaşırsın. size bu işlerde çok eski iki firmanın ürününü önerdim.

KS

zeydus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
turtle beach creative gibi bu işlerde baya iyi eski köklü marka. 400 tl aldığım sana önereceğimden düşük kulaklığı bile 3-4 katı fiyatlı kulaklıkları rahat bozar. dahada iyisini öneriyorum. ucuz olmasına aldanma.

düzgün kulaklık ve ses kasma için düzgün bir ses kartı (olur pciexpress olur usb) lazım. bu ses kartıyla ses kaliten tepeye çıkar daha iyileride var ama farkı anlaman zor olduğu gibi fiyatları çok pahalı.

bu ses kartı gerçek pci express ses kartıdır. bunun sistem için farklı avantajlarıda var.

toplam 4600 TL gibi tutuyor ama çok iyi ses kalitesine ulaşırsın. size bu işlerde çok eski iki firmanın ürününü önerdim.
hocam öncelikle tavsiyelerin için teşekkür ederim. Ses kartı oldukça iyi duruyor lakin benim anakarta giriş işin uygun mu bilmiyorum bakacağım. Kulaklık için de mikrofon kalitesi malzeme kalitesi nasıldır ben de daha önce Corsair hs35 gibi bir modeli vardı baya da kullandım lakin üst tarafındaki plastikten kırıldı.

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
hocam öncelikle tavsiyelerin için teşekkür ederim. Ses kartı oldukça iyi duruyor lakin benim anakarta giriş işin uygun mu bilmiyorum bakacağım. Kulaklık için de mikrofon kalitesi malzeme kalitesi nasıldır ben de daha önce Corsair hs35 gibi bir modeli vardı baya da kullandım lakin üst tarafındaki plastikten kırıldı.
ucuz modeli elimde oda plastik ama kırılacak gibi değil.

ozzinvincible

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selam bütçeni biraz artırıp 10 k gibi bir fiyata steelseries nova 7p gen2 alabilirsin. gen1 ler 7500₺ civarında gen2 de oyunlara özel konfigüre yapabiliyorsun. nova 7p kullandım 4 sene şimdi steelseries nova elite kullanıyorum aşırı memnunum

fikrettr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
Bu bütçeye HyperX Cloud III Wireless veya SteelSeries Arctis Nova 7 bakabilirsin, ikisi de üst düzey konfor sunar. Eğer daha uygun fiyatlı ve ANC özellikli bir model ararsan, Claws Technology Beatstrike ANC modeline de göz atabilirsin , fiyat performans olarak şu an çok popüler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri