- Tepki
- 136
- Konu Sahibi
nerden bulurum hocam linkiEmin değilim ama ilk günden kırıldı galiba...
Edit: Steam'de 3. parti güvenlik vs. göremedim DRM siz galiba
nerden bulurum hocam linkiEmin değilim ama ilk günden kırıldı galiba...
Edit: Steam'de 3. parti güvenlik vs. göremedim DRM siz galiba
gördüğünüze inanın türkiye burası hocam500TL Mı? Yazıyor Orda Yoksa Ben Mı? Yanlış Gördüm
Forumda crack desteği verilmiyornerden bulurum hocam linki![]()
Oyun Korumamısız İse Almaya Hiç Değmez Bence DeOyunu Korumasız çıkarttılar çıktığı gibi yakın sürede kırıldı.Oyun 500₺ değerinde hastası alır ama biraz izledim grafikleri de iyi fakat bana göre değmez onun yerine RDR,CP 77,GOD OF WAR alırdım.
Forumda crack desteği verilmiyor![]()
Forum kuralları gereği buradan korsan paylaşımı yapamam ^^nerden bulurum hocam linki![]()
arayıp bulamktan başka çare kalmadı o zamanForum kuralları gereği buradan korsan paylaşımı yapamam ^^
Hocam rdr nin 150 ye düşmesini bekliyorum gow var cp 77 de çok eleştirildi bilmiyorum almalı mıyım crack desteği olmadığını bilmiyordum bazen de hak vermek lazım bizlere deOyunu Korumasız çıkarttılar çıktığı gibi yakın sürede kırıldı.Oyun 500₺ değerinde hastası alır ama biraz izledim grafikleri de iyi fakat bana göre değmez onun yerine RDR,CP 77,GOD OF WAR alırdım.
Forumda crack desteği verilmiyor![]()
Özelden atabilirimarayıp bulamktan başka çare kalmadı o zaman![]()
yasak değilse neden olmasınÖzelden atabilirimfakat torrent linki
Herkese açık bir şekilde paylaşmıyorum sonuçta sıkıntı çıkmaz sanırımyasak değilse neden olmasın![]()
Hocam şu anda torrent indirmenizi tavsiye etmem şu anki torrentlerin yarısı vürüs dolu bulamdıkları için içine vürüs koyuyorlar sen baydırman.exe ye bastığında virüs bulaşıyor forumda desteğini veremem ama uyarabilirim herhalde indirmeyin diyerek.yasak değilse neden olmasın![]()
Aslında bilindik siteler olmadığında sıkıntı çıkıyor bayadır crack kullanıyorum kaspersky her zaman açık oluyor arkada hiç uyarı vermedi. Oyunları kıran birkaç güvenilir grup var ve spidermanı kıran grup FLT'diye bir grup elden ringi'de kırmışlardı şu anda onu kuruyorum ve bir sıkıntı yaşamadım.Hocam şu anda torrent indirmenizi tavsiye etmem şu anki torrentlerin yarısı vürüs dolu bulamdıkları için içine vürüs koyuyorlar sen baydırman.exe ye bastığında virüs bulaşıyor forumda desteğini veremem ama uyarabilirim herhalde indirmeyin diyerek.