Marvel's Spiderman Remastered Çıktı

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
500TL Mı? Yazıyor Orda Yoksa Ben Mı? Yanlış Gördüm

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Oyunu Korumasız çıkarttılar çıktığı gibi yakın sürede kırıldı.Oyun 500₺ değerinde hastası alır ama biraz izledim grafikleri de iyi fakat bana göre değmez onun yerine RDR,CP 77,GOD OF WAR alırdım.
nerden bulurum hocam linki :)
Forumda crack desteği verilmiyor:D

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Oyunu Korumasız çıkarttılar çıktığı gibi yakın sürede kırıldı.Oyun 500₺ değerinde hastası alır ama biraz izledim grafikleri de iyi fakat bana göre değmez onun yerine RDR,CP 77,GOD OF WAR alırdım.

Oyun Korumamısız İse Almaya Hiç Değmez Bence De

KS

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136

Hocam rdr nin 150 ye düşmesini bekliyorum gow var cp 77 de çok eleştirildi bilmiyorum almalı mıyım crack desteği olmadığını bilmiyordum bazen de hak vermek lazım bizlere de :D

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
yasak değilse neden olmasın :)
Hocam şu anda torrent indirmenizi tavsiye etmem şu anki torrentlerin yarısı vürüs dolu bulamdıkları için içine vürüs koyuyorlar sen baydırman.exe ye bastığında virüs bulaşıyor forumda desteğini veremem ama uyarabilirim herhalde indirmeyin diyerek.

DicDall

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Hocam şu anda torrent indirmenizi tavsiye etmem şu anki torrentlerin yarısı vürüs dolu bulamdıkları için içine vürüs koyuyorlar sen baydırman.exe ye bastığında virüs bulaşıyor forumda desteğini veremem ama uyarabilirim herhalde indirmeyin diyerek.
Aslında bilindik siteler olmadığında sıkıntı çıkıyor bayadır crack kullanıyorum kaspersky her zaman açık oluyor arkada hiç uyarı vermedi. Oyunları kıran birkaç güvenilir grup var ve spidermanı kıran grup FLT'diye bir grup elden ringi'de kırmışlardı şu anda onu kuruyorum ve bir sıkıntı yaşamadım.

(Beyaz yerler sitenin linki reklam olmasın diye sildim.)
kgji456.png

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri