- Tepki
- 36
Spiderman remastered aldım. Ancak ekran kartı sıcaklığıma dair bilgi gözükmüyor Afterburnerda. Ne yapmam lazım? Bütün herşey afterburnerda açık. Diğer oyunlarda da gözüküyor.
Spiderman remastered aldım. Ancak ekran kartı sıcaklığıma dair bilgi gözükmüyor Afterburnerda. Ne yapmam lazım? Bütün herşey afterburnerda açık. Diğer oyunlarda da gözüküyor.
sorunu çözdüm. Oyunu silip yükleyince düzeldi. Ama şimdide düşük fps alıyorum.Farklı bir uygulama ile test ettiniz mi?
Veya harici olarak kontrol etmeyi denediniz mi?
Eğer ikinci monitör varsa, yan tarafta program üzerinden takip edebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 8927
Kaç FPS alıyorsunuz?sorunu çözdüm. Oyunu silip yükleyince düzeldi. Ama şimdide düşük fps alıyorum.
Kaç FPS alıyorsunuz?
Önceki mesajda belirttiğiniz gibi 30 mu?
Laptopta ısınma sorunu var mı? Isındığında da performans düşüşü olabiliyor.şimdi ortalama 58-59 fps alıyorum.
valla msi alphanın ısınma sorunlu olduğunu hatırlamıyorum. Öyle fps düşüren bir ayarda yapmadım.Laptopta ısınma sorunu var mı? Isındığında da performans düşüşü olabiliyor.
Ayrıca oyun ayarlarını tekrar gözden geçirin, FPS'i düşüren ayar varsa kapatın. (RTX vb.)
Şu an için sıkıntı görünmüyor. YouTube'da 1-2 test videosuna baktım, onda da yaklaşık 70 FPS civarında seyrediyor.bir sorun var mı?
tamam teşekkürler.Şu an için sıkıntı görünmüyor. YouTube'da 1-2 test videosuna baktım, onda da yaklaşık 70 FPS civarında seyrediyor.