north bayou h100 kullanıyorum. masanın bir kenarına bitiştirdim. ama sıkma parçası olarak masayı delip tek büyük vida ile tutturabileceğin bir parçada çıkıyor. yanlız h100 büyükçe. monitörü istediğin gibi yükseltip şekil verebiliyorsun ama ona göre 75 santim uzunluğunda masa yaptırdım. h100 monitörü kendi ayaklarından daha öne çekiyor. tabi monitöründe vesa desteği var mı ? onuda henüz bilmiyorum ama muhtemelen var. sanırım kullandığın masanın monitörden sana doğru olan uzunluğu fazla uzun değil.
Wall Mount for monitor up to 81cm (32") fix mount, 18kg max load, max VESA 100x100 VESA normuna göre sabitlenebilen tüm LED ve LCD monitörler için uygundur Duvara sadece 18mm mesafe Kolay montaj için entegre su terazisi LED, LCD monitörlerinizi duvara sabitlemek için üniversal duvar aparatı. Düz...
networkteknoloji.com
şöyle birşeyi (artık monitörün vesa kaça kaç ise ya 75x75 yada 100x100 dür muhtemelen ona göre) direk monitörün arkasındaki tahtaya montelersin. monitörüde üstüne sabitlersin. yani monitörün tavana monte gibi olacak. yanlız ilk montajı dikkatli yap monitör o yükseklikte sabit kalacak. monitörünün tam modeline göre epey'den vesa desteği nedir öğrenip ona göre hareket edebilirsin.
kablolarıda kablo kanalı ile gizleyebilirsin ama o işlemden sonra kablolar kasaya yada prize yetişirmi bilemiyorum. ama 2 tip kablonunda daha uzununu bulmak mümkün.