- Tepki
- 27
- İşlemci
- Bak
- Ekran Kartı
- Bak
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
ek olarak ne alim
bütçen ne brombu sistem alınır mi iyi miPcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
ek olarak ne alim
Brom monitörlü 25k monitörsuz 23kbütçen ne brom
ağırlıklı tarafa yönelirsek daha doğru sistem toplarız sana ben rekabetçi oynadığım için valo cs işlemci ağırlıklı toplayacağımBrom monitörlü 25k monitörsuz 23k
Bütçem 1k 2k çıkartırım brom
Tm brom bazen araba oyunu da oynuyorum.ağırlıklı tarafa yönelirsek daha doğru sistem toplarız sana ben rekabetçi oynadığım için valo cs işlemci ağırlıklı toplayacağım
araba oyunları çok yemiyor forza 4 vs ama rdr2 remnant2 aşırı istiyor vram istersen youtubeddan bak soru işaretin kalmasınTm brom bazen araba oyunu da oynuyorum.
Brom ben sadece ücretsiz oyunları oynayacağımaraba oyunları çok yemiyor forza 4 vs ama rdr2 remnant2 aşırı istiyor vram istersen youtubeddan bak soru işaretin kalmasın
valo cs diyorsan 5600x yap seni mükemmel götürür youtube a da rtx 4060 ryzen 5 5600x valorant yaz fps değerlerine vs bak istersenBrom ben sadece ücretsiz oyunları oynayacağım
Tm hocam başkavalo cs diyorsan 5600x yap seni mükemmel götürür youtube a da rtx 4060 ryzen 5 5600x valorant yaz fps değerlerine vs bak istersen
onun dışında hafif de bi oc yaparsın mis gibi olur benceTm hocam başka
Oc ne bromonun dışında hafif de bi oc yaparsın mis gibi olur
Hocam bu niye böyleOc ne brom
overclock rame hız aşırtması performans artışı oluyor hatrı sayılır dereceOc ne brom
O nasıl yapılır bromoverclock rame hız aşırtması performans artışı oluyor hatrı sayılır derece
biostan brom bios ekranına gireceksin solda oc seçeneği var xmp aktifleştirO nasıl yapılır brom
Tm hocam alınca yaparımbiostan brom bios ekranına gireceksin solda oc seçeneği var xmp aktifleştir
ben 4060 alacaktım ti daha uzun kullanım sunar dendi ve gpu benchmark listte ti çok daha önde 4060a göreTm hocam alınca yaparım
Hocam bunun doğruluğu varmı
Yani rtx4060>rtx4060tiben 4060 alacaktım ti daha uzun kullanım sunar dendi ve gpu benchmark listte ti çok daha önde 4060a göre
![]()
PassMark Video Card (GPU) Benchmarks - High End Video Cards
Video Card Benchmarks - Over 1,000,000 Video Cards and 3,900 Models Benchmarked and compared in graph form - This page contains a graph which includes benchmark results for high end Video Cards - such as recently released ATI and nVidia video cards using the PCI-Express standard.www.videocardbenchmark.net
Öyle bir saçmalık olmazYani rtx4060>rtx4060ti
Doğrumu