Masaüstü bilgisayarım simgesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onur1991

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar.masaüstünde bilgisayar simgesi gözükmüyor.bilgisayar simgesini arama motoruyla açıyorum ama bu seferde DVD-rom sürücüsü gözükmüyor.ayrıca bilgisayarıma flash bellek bağlayınca ses geliyor ancak flash bellek simgesi çıkmıyor dolayısıyla flash belleği açamıyorum.bu sorunları nasıl çözebilirim.şimdiden teşekkürler.(Windows 10 kullanıyorum)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows Ayarları / Kişileştirme / Temalar sekmesinden sağ bölümde Masaüstü simgeleri kısmı var. Tıklayın ve açılan pencerede istediğiniz simgeleri tıklayıp Uygula/Tamam deyin. Masaüstü simge sorununuz bu şekilde çözülecektir.

DVD-rom sürücüsü için https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/windows_10-hardware/windows-10-dvd-rom-g%C3%B6z%C3%BCkm%C3%BCyor/337206e8-6289-430c-8952-34a2352589da bu sayfadakilere bir bakın. İşe yaramaz ise bilgisayarımda görünmüyorsa hala cihaz aktif değildir bir ihtimal yani bağlı olduğundan emin olun.

USB bellek için ise bellekte sorun olabilir. Başlata sağ tıklayın ve Disk yönetimini açın. Eğer USB bellek listede var ama açılmıyorsa sorun bellektedir.

KS

onur1991

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
çok teşekkür ederim.masaüstünde bilgisayar simgesi görünüyor artık.dediğiniz gibi sorun flash bellekteymiş başka flash belleği takınca çalıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri