merhaba masaüstü pc için iyi bluetooth aparatı lazım xboxun var o nasıl mesela şuan 50 tl lik bi usb olan kulanıyorum bir aparat bağlıya biliyorum bağzen bağlantısı gidyor vs lütfen yardım edin
Merhaba geçen yıldan beri bu ürünü kullanıyorum ürün linki tıklayın >>> Amazon Ugreen kopma gecikme veya herhangi bir sorun yaşamadım.merhaba masaüstü pc için iyi bluetooth aparatı lazım xboxun var o nasıl mesela şuan 50 tl lik bi usb olan kulanıyorum bir aparat bağlıya biliyorum bağzen bağlantısı gidyor vs lütfen yardım edin
İlki bl 4.0 almasın onu
Tam olarak ne almak istiyorsunuz bluetooth bağdaştırıcı tavsiyesi istediğiniz için tavsiyede bulunduk ve benimde kullandığım 5 adet cihaz aynı anda çalışıyor. Şu an linkini attığınız ürün wlan+bl combo kart wifi 802.11 ac/ax 1200 mbps ama 5 ghz de 800 küsür 2.4 ghz de 300 mbps veriyor bluetooth teknolojisi ise 4.2 de kalmış bir ürün. Uygun pcie portu ve bluetooth kablo içinde anakartta 9pin usb girişi mevcut olmalı. Daha önce kombo kart kullanmadım kablolu interneti seçip bl içinde uygun bir aparat ben aldığımda çok uygundu 30 küsürlerdehttps://www.amazon.com.tr/Ubit-Tri-Band-5400Mbps-Ultra-Düşük-destekler/dp/B07FSG5W9Q/ref=asc_df_B08NVR8M8X/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=510293848787&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=13183606461091222965&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9056775&hvtargid=pla-1090176676787&th=1
bu nasıl acaba ben klavye ve aynı anda xbox kolunu da bağlamak istiyorum şuan kinde olmuyor tavsiye etiğinizde oluyormu hem
Bende ki ugreen 1 seneden fazla var bir kopma sıkıntı yaşamadım memnunumtamamdır ben usb li olanlar çok dandik sanki çalışmiçak gibi hisediyordum tavsiye etiğinizi alıçam çok teşekürler
aga çok sağol efsane ürün çok teşekür ederim sonunda sorundan kurtuldumBende ki ugreen 1 seneden fazla var bir kopma sıkıntı yaşamadım memnunum![]()
İşinize yaradıysa ne mutlu sizeaga çok sağol efsane ürün çok teşekür ederim sonunda sorundan kurtuldum
en sevdiğim olayı xbox kolunu açtığımda direk bağlanıyor diyerinde tekrar bağlamak zorunda kalıyordum şuan süper 2 cihaz bağlı şuanlık belki kulaklığımı da bağlarım kendi usb si var ama bazı yerlerde çekmiyor bu gün geldi hem bençe çok iyi tavsiye ederim tek saçması kutudan cd çıkması KEKWİşinize yaradıysa ne mutlu sizeNe zaman aldınız ne kadar deneyimlediniz kaç cihaz bağladınız ve memnuniyetinizi bir kaç kelime ile anlatın ileri de birilerine lazım olursa bilgilenip alabilsin
![]()
Bu sene mart ayında b550 anakart aldım onda da cd çıktı oraya takılmayın hâlâ çoğu üründe cd geliyor ekran kartından tutun modemlere kadaren sevdiğim olayı xbox kolunu açtığımda direk bağlanıyor diyerinde tekrar bağlamak zorunda kalıyordum şuan süper 2 cihaz bağlı şuanlık belki kulaklığımı da bağlarım kendi usb si var ama bazı yerlerde çekmiyor bu gün geldi hem bençe çok iyi tavsiye ederim tek saçması kutudan cd çıkması KEKW