sutyez Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 27 Ara 2024 Mesajlar 10 Tepki 0 31 Ara 2024 #1 herhangi zararı var mıdır sıkıntı olur mu setup daha estetik dursun istiyorum kabak gibi duruyorlar orda. la yardım Son düzenleme: 31 Ara 2024
herhangi zararı var mıdır sıkıntı olur mu setup daha estetik dursun istiyorum kabak gibi duruyorlar orda. la yardım
solaris Sözü Geçen Sözü Geçen Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 1,944 Tepki 812 Konum İzmir 31 Ara 2024 #2 Hiçbir sıkuntı, soruna yol açmayacağı gibi, ortam tertemiz olur. Göz rahatlığı da cabası
KS sutyez Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 27 Ara 2024 Mesajlar 10 Tepki 0 31 Ara 2024 Konu Sahibi #3 solaris' Alıntı: Hiçbir sıkuntı, soruna yol açmayacağı gibi, ortam tertemiz olur. Göz rahatlığı da cabası Genişletmek için tıkla ... sende öyle galiba rahatsız ediyor beni o görüntü live wallpaper yaptım kar yağıyor köşede bu bilgisayar simgesi var ahshdah
solaris' Alıntı: Hiçbir sıkuntı, soruna yol açmayacağı gibi, ortam tertemiz olur. Göz rahatlığı da cabası Genişletmek için tıkla ... sende öyle galiba rahatsız ediyor beni o görüntü live wallpaper yaptım kar yağıyor köşede bu bilgisayar simgesi var ahshdah
KS sutyez Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 27 Ara 2024 Mesajlar 10 Tepki 0 31 Ara 2024 Konu Sahibi #4 la niye baska kimse ceap vermiyor